Венета Харизанова отмаря в Доминикана, яхна палма по бански (ГОРЕЩИ снимки)

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-otmaria-v-dominikana-iahna-palma-po-banski HotArena.net
Венета Харизанова отмаря в Доминикана, яхна палма по бански (ГОРЕЩИ снимки)
Венета Харизанова е поредната родна красавица, която избяга на топло от сибирските студове у нас, видя HotArena.


Моделът обаче не избра така популярните Бали, Малдивите и Дубай, а заложи на Доминикана. Ваканцията на красавицата продължава вече седмица и тя ни информира надлежно колко й е зле на плажа с куп снимки по бански.


Харизанова не оставя много на фантазията и заема предизвикателни пози върху палми, изляга се в цялата си прелест на плажа и демонстрира задни части. Компания на екзотичното пътешествие й правят нейни приятелки, пише \"Уикенд\".


„Не ми трябва мъж, за да се забавлявам”, категорична е Венета.

3 Коментара

баце роман

преди 7 години

То тия снимки има повече фотошоп от на Николета хахахах

Коментирай

умопомрачителна жена

преди 7 години

Ти, май не си с всичкият си. Венета има 130 см крак. Най-красивата българка. Николета минава права между чатала й. Венета няма равна в България.

Коментирай

До Венетка Минетка а.к.а "умопомрачителна жена"

преди 7 години

Аххахаха, добре, Венетке! Разбрахме, че си "умопомрачителна жена" схаххаха! Обаче е на лице един съществен проблем - имаш широк таз по рождение, а това не се променя нито с диета, нито с операция! Фотошоп само би помогнал, а той е повече от явен на тези снимки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.