Венета Харизанова показа глезен на газела

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-pokaza-glezen-na-gazela HotArena.net
Венета Харизанова показа глезен на газела

Мисис България Венета Харизанова показа глезени на стройна газела. Моделката, която е в перфектна форма, демонстрира забележителни крака, видя HotArena.


Блондинката тренира упорито през последната година, за да е във форма. И почти не излиза от фитнеса, за да извае съвършена фигура.


Освен за физическото си здраве обаче, Венета се грижи и за духовното. Както самата тя показва при всеки удобен случай, най-добре й действат екзотичните ваканции, пише „България днес”.


Освен това манекенката наскоро дори е изкарала и курс по личностно саморазвитие. Тя даже получи сертификат, който й позволява да помага на други хора, търсещи себе си.

Единственото, за което хубавицата мълчи, е дали е още със съпруга си и ще се реши ли скоро да му дари наследник.

5 Коментара

само снимки

преди 7 години

тази със снимка заспива и със снимка се събужда. добре е, че за анорексията работят и психолози

Коментирай

ахха

преди 7 години

а някой вижда ли точно фотошопа където си е правила на глезена на газела ,че металната стойка е деформирана :-D

Коментирай

Фотошоп тяло

преди 7 години

Цялата снимка е преправена с програма, личи си и на краката горе (по-точно десният), както и на корема. А за ръката да не говорим - та тя е с дебелината на прасецът и:))))))))) Кой лъже тази жена?

Коментирай

Ex

преди 7 години

Глезен на газела няма как да стане в фитнеса ,глезена е генетика и нейния генетично е като на прасе .или фото шоп или си е правила пластична операция,има за намаляне на слонски глезен като нейния.

Коментирай

Antony

преди 7 години

ЖЕСТОКА МАЦКА!!! ХУБАВИЦА!!! БРАВО!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.