Венета Харизанова се хвали с куче за 2 бона

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-se-hvali-s-kuche-za-2-bona HotArena.net
Венета Харизанова се хвали с куче за 2 бона
Моделката Венета Харизанова се похвали с новото си куче от породата йоркширски териер. Цената му е от порядъка на 2 бона, а блондинката му е посветила цялото си време, научи HotArena.

Близки до красавицата споделят, че тя води навсякъде малкото кученце с нея и му посвещава цялото си време. Харизанова не пропусна да се похвали на почитателите си във фейсбук, публикувай няколко снимки от ежедневието си с най-верния си приятел.

Тя сподели и няколко клипа как се разхождат в парка. Венета извеждала кучето на разходка минимум три пъти на ден и се грижела то да живее в лукс като самата нея, пише „Телеграф“

5 Коментара

Aнета

преди 5 години

Тази Венета ,която е отгоре до долу в реклики и се опитва да се прави на гранд дама и живее в някакъв измислен лукс :D ,тази болен и меркантилен мозък...тази,която преследва постоянно женени мъже,заради парите им ...тази,която няма нищо ни мъж ,ни дете на тези години и се изживява топ моделка ,която си е объркала хапчетата за лудост с хапчета за слабеене...тази ,която няма ни една приятелка ... тази,която ходи по врачки и прави магии на хората...тази ,която в инстаграм си купува последователи и лайкове и се мисли за звезда :D .... ако е броила 2 бона за този пес Евала :D

Коментирай

AZ

преди 5 години

Е тя си има мъж, все пак е женена.

Коментирай

Милена

преди 5 години

Егати, ако не напишат, че това е Венета Харизанова, няма да я разпозная. Тая мания по пластичната хирургия ги обезли чава и побърква.Носът и е едно към едно с този на М. Джексън.

Коментирай

Динко

преди 5 години

Кое от двете създания е кучето за 2к ?

Коментирай

Простотия

преди 5 години

На кой му пука ,та повечето хора карат мерцедеси и бмв нашенска черта

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.