Венета Харизанова стана кожа и кости! Вече и корем няма даже

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-stana-koja-i-kosti-veche-i-korem-niama-daje HotArena.net
Венета Харизанова стана кожа и кости! Вече и корем няма даже

Венета Харизанова показва плашещо анорексична визия, която втрещи дори феновете й. Блондинката се пусна по изрязан бански, но вместо овации получи само критики, видя HotArena.



Хлътналият й корем и стърчащите ребра изплашиха съвсем почитателите й. Харизанова сякаш е свалила не само килограмите, но и всеки мускул по тялото си–толкова е слаба, пише \"България днес\".

Миската изглежда така, все едно с всеки изминал ден става все по-слаба и по-слаба. Не само коремът й е като залепнал за гърба, но и тя направо плаши.


Венета обаче въобще не се бои от факта, че е толкова слаботелесна и вместо това се пуска по оскъдно плажно облекло.



Някои от близките й се притесняват, че може да има проблеми да зачене, а други говорят даже за анорексия.

6 Коментара

Пак фалшиви "тела" :)))))

преди 7 години

Плашещ фотошоп може би ахаххахахаха Кой лъжеш, Венета??? Едрият ти кокал няма как да се "свие"до подобни размери, "драга":)))))) Боже, прибери си вересиите!

Коментирай

goo

преди 7 години

не знам дали е фотошоп, но не изглежда "анорексично слаба", а с красиво слабо тяло. Някаква мода стана в България на всяка слаба и добре изглеждаща жена да се слага епитет "анорексично болна".

Коментирай

f

преди 7 години

Много ги разбираш! Или поне така си мислиш... Какво общо има кокала с дебелината, мазнината и сланините? Супер моделите да не са дребни? Не са и са супер слаби, че и анорексично изглеждащи много от тях, така че недей да пишеш пълни глупости. Не се е "свила", просто си е слаба, никъде не е казвала, че е по-ниска например.

Коментирай

До f

преди 7 години

Май ти не разбираш??? Случайно да си чувала за "равен глезен"??? Или "мъжка талия"???? Никъде не съм казала нещо за височината на Венета, "драга", стига глупости! Виждала съм я на живо и знам, че структурата на тялото и не позволява да постигне формата, която демонстрира на снимката! Има едри кости и широк ханш - това с диета не се променя! Сега схвана ли идеята??

Коментирай

777

преди 7 години

Като цяло е хубава жена!Анорексична не е в никакъв случай,позволете професионалното ми мнение!Предразположена е към напълняване,а може и да е била пълна!Това е причината,толкова строго да следи килограмите си и да потдържа тази слаба фигура!Слабо,не означава анорексично!И стига вече поставяхте диагнози................А коментара по долу,за костната и структура е напълно правилен!Така нареченият -едър кокъл, не се отнася непременно към височината на тялото!

Коментирай

най-красивата е

преди 7 години

Венета е ТОП красива жена и модел в България- факт неоспорим! Лице, тяло, всичко! Само да спре да слабее , че отива в графа анорексия. Не , че е БОЛНА от анорексия ( това си е психично заболяване), а драконовските диети и увличането по йогата ( което не е лошо) да не са в повече. Невероятно естествено красива жена! Слуховете , че има корекции, да си ги наврат някъде тези, които ги пускат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.