Венета наследи прокълнато диванче (Страхува се, че ще я сполети съдбата на Вихра)

1508
26 Април 2015, 16:38


Венета Райкова не изкара въобще късмет с новото си предаване по ТВ7. Шоуто, което е бледо копие на „Искрено и лично”, не се увенча с успех и постигна наистина рекордно ниски рейтинги, разбра HotArena!

 

В дъното на провала на „Мис Горещо” е може би фактът, че тя е наследила т.нар. прокълнато диванче от едно предишно предаване на телевизията – „Терминал 7”. Това бе дълго семейно шоу с водещи Ива Екимова, Жени Калканджиева, Яна Грудева и Мая Савова, пише „Уикенд“.

 

Малко след като стартира предаването, телевизията стигна почти до фалит и свали дори успешните си шоу програми.

 

Но историята на зловещото прокълнато диванче датира от много по-отдавна. А именно от времето, когато „отчаяните съпруги” и бивши половинки на продуцентите Иван и Андрей Вихра и сръбкинята Даниела се изявяваха в ефира на ТВ7. След като посядаха една след друга на въпросната мебел, и двете разбраха, че половинките са им кръшкали и в последствие се разделиха с тях.

 

Сега нещастието да използва дивана се падна на горката Венета, която треперела от ужас, че може да я сполети същата съдба. „Плаши се да не би да разбере, че Тишо й кръшка и да се разведат”, коментират нейни приятели. От горе на всичко, Райкова обвинявала именно дивана за ниския зрителски интерес към нейния „Дневник”.

 

„Аз съм много суеверна и вярвам в такива неща”, ожалила се бившата водеща на „Горещо”. Тя дори настоявала старата мебилировка да бъде изгорена, докато нищо не остане от нея. Така, според нея, щели да бъдат унищожени и лошите енергии в студиото. Докато това не стане, Райкова, за всеки случай, страняла от дивана и карала само гостите си да сядат на него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди 3 години
0
Не, Венета, просто си скучна и неумела водеща. Ясно е, че това предаване няма да просъществува. Едва издържах 3 .мин, предпочитам да гледам в една точка в тавана, отколкото това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени