Венета ПОБЪРКВА брокери на имоти, не спира да мрънка!

1694
23 Юни 2014, 12:24


Венета Райкова побърка брокери на имоти и не спира да мрънка, научи HotArena.net.


Жилището й все още си стои непродадено, макар водещата отдавна да го бе пуснала в агенциите за продажба.

 

Устата журналистка иска да го продаде и да си вземе ново, по-голямо, но вместо да помогне на брокерите, тя само им усложнява работата.

 

При всяко посещение в дома й горещата водеща не млъквала и вместо да се опита да продаде апартамента се пазаряла и коментирала потенциалните купувачи.

 

„Това е много важно за мен място, не искам да го продам на случаен човек”, обяснявала се тя. След огледа пък не спирала да звъни на консултанта си и да обяснява как точно си представя идеалният ползвател на жилището след нея. „Нали разбирате, аз ще се изнеса, но част от енергията ми ще остане тук, не искам да идва някой с друго енергийно поле”, мрънкала Венета.

 

Тишо не се месел много в разговорите и не претендирал толкова какъв ще е купувачът. За него важното било да извади прословутите 143 хиляди евро и час по-скоро да се разкарат от тази кооперация, тъй като никой от съседите на звездната двойка не ги понасял. Мъжът на Райкова бил по-активен в огледите на нови жилища, но и там свадливата Венета не пропускала възможност да се изкаже. Нямало имот, който да огледат и водещата да не започне да критикува, оплакват се брокери. Я стаите били малки, я терасите не били достатъчно, я гледката не й харесвала.

 

„На всякакви клиенти сме се нагледали, но тази наистина е много досадна”, разказват служители от компания за недвижими имоти. Кулминацията при огледите била, когато Венета и Тишо се скарат. Тогава се налагало консултантът да излезе и да ги остави да си приключат спора. След това се насочвали към ново жилище.

 

Райкова обяви апартамента си за продажба преди няколко месеца и по всичко личи, че още няма купувач. Жилището се намира в затворен комплекс в столичния квартал „Изток”, не е голямо, но е луксозно обзаведно, а в двора има и басейн. Причината семейство Георгиеви да иска да се изнесе е подписка от етажната собственост. Оказва се, че скандалите между Венета и Тишо са непоносими за съседите им и те не ги искат в кооперацията си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени