Венета Райкова дави проблемите си с алкохол (Пишман водещата смени ракията с шампанско)

3023
24 Февруари 2016, 15:00


Венета Райкова направи рязък завой в предпочитанията си и смени ракията с шампанско, видя HotArena.

Известната със страстта си към алкохола блондинка обърна цели 6 коктейла с пенливата напитка, докато раздуваше актуалните клюки от професионалния и личния си живот, които в момента никак не са малко, пише "Всеки ден". 

Тя бе в компанията на две други дами. Венета не пропусна пролетните температури, за да опъне крак на обновената „Витошка“. В понеделник вечерта Райкова бе част от гъмжилото на известен открит коктейл-бар, върху чиито високи столове тя и нейни приятелки се бяха настанали на централно място.

Прясно съкратената водеща от ТВ7 по никакъв начин не търсеше каквато и да е дискретност, тъй като тя и сподвижничките й се бяха изтипосали на плочките на самата „Витошка“, вероятно разчитайки, че разговорът им ще бъде заглушен от безспирните дюдюкания на останалите.

В рамките на 3 часа, прегърбена над коктейла си от шампанско и аперитив, Райкова сподели по женски мъката си от проблемите с работата във фалиралата телевизия през трудностите й в брака с Тишо до новите работни оферти, които получила през изминалите дни.

Венета преглътна мъката си благодарение на цели 6 чаши шампанско, което, макар да е считано за слаба напитка, е изключително ударна за организма и главата. Въпреки че е безработна, сметката в заведението бе платена именно от водещата на славното „Горещо“ и безславно приключилото „Дневникът на Венета“, която държеше да почерпи приятелките си за здравето на сина си Патрик.

Момчето преди дни навърши 7 години. И докато Райкова обръщаше коктейли, синът й бе поверен на баба си Цанка. Майката на Венета от няколко седмици е в столицата, като изцяло се е посветила в грижи за внучето си, докато майката кръстосва кръчмите и одумва целия свят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени