Венета Райкова драпа да ходи в Би Ти Ви (Скъсва се да се мазни на боса Павел Станчев)

2417
07 Януари 2016, 15:00


Горещата Венета Райкова силно се е притеснила относно бъдещето си на малкия екран, дочу HotArena. 

Русата амбиция очаква скоро съкращение поради факта, че телевизията, в която върви предаването й „Дневникът на Венета“, е във фалит. За ТВ7 отдавна се говори, че е на издихание и скоро ефирът й ще угасне. Това доста напрягало Райкова в последно време и тя се опитвала да се уреди в някоя от другите частни медии, пише "Всеки ден".

Още в края на миналата година Венета е пуснала връзки за място в Би Ти Ви. Тя бясно преследвала изпълнителния директор на медията Павел Станчев, звъняла му през ден за среща. Той обаче я отрязал, тъй като бил зает, но й обещал след празниците да се видят, клюкарят хора от екипа му.

В действителност обаче мислел да се срещне с нея само от уважение. Двамата са работели заедно в Нова телевизия, когато тя водеше култовото си предаване „Горещо“. На Станчев му е известно, че за онези години таблоидът й имаше висок рейтинг, но е на мнение, че Райкова вече е изчерпана.

„Ако предложи нещо наистина интересно като проект, защо да не го реализираме. Но съм скептичен от към възможностите й, които преди години се разпростираха в рамките на жълтите й въпроси към събеседниците“, коментирал изпълнителният директор на Би Ти Ви.

Станчев бил изключително доволен от рейтинга на „Папараци“ на Николета Лозанова и смятал, че друго подобно предаване не е нужно в програмната схема на телевизията. Запознати издават, че преди няколко месеца екранната звезда от Попово се опитвала да се уреди с позицията главен редактор на популярно светско списание. Тъй като не й предложили добро заплащане, тя решила да не рискува със смяната на попрището.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бхаха
преди 2 години
0
Бхаха, рейтинга на Простаци , опс, Папараци.... "Горещо" на Венета беше хиляди пъти по-интересно. А и водещата е милион нива над Свирколета. Що не пишете за необразованата Перката колко п*шки лапа и е налапала, че да продължава да ни стряска и от екрана....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени