Венета Райкова е убедена: Миглена Ангелова ми направи магия! Вижте как и откъде е научила

2172
27 Февруари 2017, 13:02


Миглена Ангелова искаше да ме умори с магия!“, това призна пишещата тв водеща Венета Райкова, чиято дългогодишната вражда с колежката не е тайна в гилдията, разбра HotArena.

 

 

Блондинката посетила столична врачка в кв. „Дружба“, която била категорична, че черната магия й е направена от нейна съперница с много разводи зад гърба.

 

 

След като „Горещо“ падна от ефира на Нова телевизия, устатата журналистка се премести в ТВ7, където зае мястото на Миглена Ангелова и нейното „Искрено и лично“. Предаването й носеше името „Дневникът на Венета“, но не успя да се задържи дълго време на екран заради финансовия колапс, който банкрутира канала. Вярваща в окултното и въздействието с отрицателна енергия, Венета прие свалянето на предаването си като резултат от магия, пише „Таблоид“.

 

 

Райкова хванала тролея и тръгнала към „Дружба“ – чувствала се толкова зле от изнемога, че дори не могла да управлява личния си автомобил. Врачката я приела и й наредила да легне на кушетка, да си съблече горната блуза, за да остане само по бельо. След това Венета си затворила очите и в рамките на 45 минути над нея били извършвани тайни ритуали. Екстрасенската й казала, че вижда нейна колежка, „жена с много разводи“, която й мисли лошото и е ходила на врачка, за да й поръчва магия. Реки от сълзи рукнали от очите на водещата.

 

 

В деня, в който й развалили магията, Венета се почувствала изключително отпаднала, но ясновидката я предупредила за неприятния ефект. Освен това й дала муска, която журналистката сложила под възглавницата си и спала над нея в продължение на 14 дни, за да събере отрицателната енергия от тялото й. Преди лягане и ставане пък секси водещата пиела по три глътки светена вода, за да пречисти и душата си, а на четиринадесетия ден изхвърлила напоената с магия муска в течаща вода.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени