Венета Райкова го раздава строга господарка

https://hotarena.net/laifstail/veneta-raikova-go-razdava-stroga-gospodarka HotArena.net
Венета Райкова го раздава строга господарка

Тв Водещата Венета Райкова съвсем се разкрепости, води предаването си със садо-мазо обувки за 3 бона, разбра HotArena.



Визията на строга господарка, с която Венета се появи в пилотното издание на втория сезон на новото си шоу, бе допълнена от червена къса рокля по тялото, червено червило и обемна прическа.  Водещата бе видимо отслабната и с бронзов тен.



Отворените обувки на луксозна италианска марка, както самата Венета се похвали във Фейсбук, струват 3 000 лева. Друг е въпросът дали подхождат повече на водеща на следобедно ток-шоу или на участничка в клипове за възрастни от раздел „Строгата господарка”.



Цялостната визия на Райкова шокира зрителите, но най-фрапиращо се оказа нейното отслабване, което е прекрачило границите на естетиката. Райкова прилича на скелет, но прави изказвания, че иска да достигне 40 килограма, пише \"Галерия\".



Това кара нейните фенове да си мислят дали не е залитнала по страшния път на някое хранително разтройство и докъде ще стигне манията й по слабостта. Венета явно е загубила реална преценка за външния си вид и продължава да твърди, че има още какво да се желае от тялото й. Надяваме се Райкова, която е интелигентна жена, да съумее да усмири желанието си за слабеене преди да си е докарала някой сериозен проблем.

2 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Тази жена е станала като изсъхнало дърво!Съжалявам,но да се вземе в ръце,каква е тая мания,да си болезнено слаб,е само модерно,но не и красиво и здравословно!

Коментирай

byy

преди 8 години

вече не е модерно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.