Венета Райкова гони духове от дома си! Викна поп, имало магия!

1988
01 Юни 2015, 12:01


Суеверната Венета Райкова съвсем се сдуха.

 

Тв водещата викна поп да освети дома й, защото усещала зли сили да витаят, узна HotArena.

Блондинката от Попово, която през последните няколко месеца преживя няколко крушения, била сигурна, че има завистници, които й правят магии за нещастие и болести. Тя дори вярвала, че през последните месеци силна лоша енергия обитава дома й, заради което срещала спънки в личен и кариерен план. 

 

Неотдавна гарван й се заби в главата, а предаването й по ТВ7 е с рейтинг около нулата. На няколко пъти Райкова посетила своята лична врачка – леля Стефка от Бургас, само че ритуалите на ясновидката не помогнали и тя заключила, че злото е между стените на дома. 

 

Дневниците на вампира

 

Известна със страха си от мистичното, Венета веднага се свързала със столичен свещеник, който и друг път е осветявал жилището й. С личния си автомобил тя взела отчето от църквата и го закарала в дома си, където настояла да бъдат четени молитви за здраве и берекет в рамките на близо половин час, пише Всеки ден.

 

Освен това всеки ъгъл и всяка стена на апартамента били напръскани със светена вода, гонеща злото, така че Райкова си отдъхнала след визитата на попа.

 

Водещата на „Дневникът на Венета“ си купила и нови икони, които закачила на прага на дома си. Освен това миналата неделя тя омесила погача за здраве и раздала на колеги и приятели.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени