Венета Райкова говори с духа на Вера Кочовска, вижте какво й предрекла гадателката

2056
04 Август 2016, 14:37


Венета Райкова сънува редовно покойната Вера Кочовска, научи HotArena. В кратките си сънища бившата водеща на „Горещо“ разговаряла с гадателката и получавала от нея наставления за живота и кариерата си. На другия ден пък блондинката ходела да запали свещ в църквата в памет на великата гадателка.

Венета споделя, че не се притеснява от поверията и лошите тълкувания, свързани със сънуването на мъртвец, напротив. Тя разказва, че се чувства прекрасно, след като се събуди от сън с Вера.

„Не я чувствам като умряла! Приживе ме защитаваше, усещам и сега силата й. Двете си говорим, образът й е толкова реален – виждам предимно главата й, която не спира да ми дава наставления, а аз само попивам и кимам“, споделя за мистичните си срещи журналистката.

Преди 15 години именно Вера Кочовска е човекът, който предрича писателска кариера на Венета Райкова. Тогава, още с амбиции да гони телевизионна слава, блондинката не си и помисляла, че един ден ще иска да застане над белия лист и да търси усамотението, което е нужно на всички писатели.

„При много ясновидци съм била, но никой друг не ми е познавал бъдещето както Кочовска! Бях отчаяна, че няма да имам дете, защото остарявам, а тя ми го предрече и ето го Патрик, жив и здрав! Тя предрече и книгите ми, когато не си и помислях да пиша“, откровена е Райкова.

След успеха на първия си роман „Триумфът на кучките“ Венета написа втора книга, озаглавена „Вещицата“. В томчето журналистката описва истории, свързани с магии и лоша енергия, които е преживяла през годините. Посредством литературни герои Райкова ще разкаже и за магиите, които са й правили конкуренти. „Вещицата“ вече е в книжарниците в цялата страна и е една от най-продаваните книги, доволни са издателите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
Преди 1 година
0
То бива да изтрещи, но чак пък толкова не бива. То нейното си е патология.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени