Венета Райкова набута сина си Патрик по втория начин в елитно школо - вижте как!

6062
27 Юни 2016, 17:00


Венета Райкова е успяла да уреди сина си Патрик като първокласник в едно от най-елитните столични училища напълно незаконно и нечестно, узна HotArena.


Горещата водеща със залязла слава си навлече гнева, и с основание, на куп майки, чийто деца се борят по 12 за едно място в 133 СОУ "Пушкин". Според родителите, Патрик не отговаря на критерийте за пример и си е типичен "парашутист", а те ср постараха да дадат гласност на случая, надявайки се, че ще се вземат съответните мерки.


Венета Райкова явно е решила, че на всяка цена детето й трябва да учи в 133 СОУ „А. С. Пушкин“ с усилено изучаване на руски език. Патрик присъства в офицалните списъци на приетите на вторто класиране с 35 точки. Така блондинката се похвали, че синът й ще учи там, където е учил и мъжът й.


Да, но то не си е за хвалба, защото е станало реалност по втория начин. Още по учудващо е, че бъдещият първокласник се сдобива с униформа на училището още преди тя да бъдещ официално приета и разпространена. Една от гневните майки споделя скандалната подробност, че е станала свидетел на разговор между директорката на школото и Венета, от който станало ясно, че към патрик ще имат специално отношение.


„Аман от връзкари! На какво основание детето на Венета ще бъде прието едва ли не с почести, а моята дъщеря не?! Настоявам Министерството на образованието да провери случая и ако трябва, да се намеси“, отсича една от майките – 31-годишната Анета Христова.


Райкова пък отрича всички обвинения по неин адрес и държи на версията, че синът й е приет в 133 СОУ по всички установени правила, а униформа можело да получи всеки ученик, стига да поиска, пише "Всеки ден".


„Изумена съм от това колко злоба има към едно невръстно дете! Свикнала съм да съм заливана с агресия от години, но не очаквах, че и синът ми ще стане жертва на хорската лошотия още от най-ранната си детска възраст“, лаконична бе Венета Райкова. Журналистката в момента работи върху втория си роман, който ще излезе в най-скоро време на пазара.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени