Венета Райкова обяви война на детските градини

3772
02 Март 2012, 19:28


 

„Отписахме Патрик от държавната детска градина!! Съжалявам, че съм давала съвети на хората да си пускат от малки децата по ясли и градини! Отчитам го като голяма моя грешка”, написа гневна Венета Райкова на стената си във Фейсбук, видя HotArena.net.

 

 

Постът й вероятно е провокиран от разочарованието, с което се сблъсква всяка майка, когато изпраща детето си в детска градина. Болни деца, лошо възпитание, лош персонал, лоши условия.

 

 

Коментарите, които предизвика поста на Венета Райкова обаче, заваляха като лавина, което провокира устата водеща да пусна втори пост: „Добре, бе, приятели, като чета коментарите ви, направо се отчайвам от детските градини!! Как е в частните? Има ли в София добра частна градина - да не е скъпа, да не пускат болни деца и да държат на дисциплината и обучението?!”.

 

 

Че Венета Райкова е загрижена майка, всички знаем. Но дори не можем да си представим какъв панаир е вдигнала водещата на „Горещо” в детската градина на сина си. За да отпише Патрик от заведението, сигурно е вдигнала пушилка до небето, коментират фенове на русата фурия.

 

 

Тежко им сега на детските градини, а още по-голяма мъка ги чака училищата след някоя друга годинка. Горкият Патрик – с майка-орлица като Венета, със сигурност ще развие Едипов комплекс.

 

 

А колкото до детските градини – HotArena.net има своя позиция по темата. Вижте ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени