Венета Райкова пак остана без работа (Вижте в какви тъмни финансови схеми е участвала)

3501
01 Февруари 2016, 14:00


Венета Райкова пак остава без предаване. „Дневникът на Венета", който водещата прави за ТВ7, спира да се излъчва, научи HotArena.

Това е второ уволнение за русата амбиция в рамките на по-малко от две години. През 2014-а Нова ТВ спря светското й шоу „Горещо". Въпреки че „Дневникът на Венета" все още фигурира в програмата на ТВ7, съвсем скоро то ще отпадне от нея, издадоха източници на „Всеки ден".

Обяснимо, ток шоуто не прави кой знае какъв рейтинг поради простата причина, че телевизията не се гледа почти от никого. То обаче е зле и откъм тематика. Вената се е разписвала срещу цели 10 бона. Тя влязла в телевизията с обещанието, че ще вдигне рейтинга. Не се знае как, но е успяла да убеди ръководството, че има толкова много фенове, че ще забие в земята всички останали телевизии. Запознати със ситуацията в ТВ7 обаче шушукат, че заплатата й е била такава само на хартия. Разнасят се слухове, според които тя се е разписвала срещу въпросната солидна сума, но всъщност е „връщала" поне 7 бона от нея.

Така в телевизията са отчитали разходи, които обаче на практика не са правели. Ако това е вярно, би могло да служи за намаляване на данъци и узаконяване на доходи с неясен произход. Твърди се, че точно заради тази финансова схема предаването й е останало в ефир досега. Иначе едва ли някой щеше да налива пари в продукция, която никой не гледа. Крахът на „Дневникът на Венета" е само поредното доказателство за скорошния край на телевизията, в която шоуто се излъчва. Сега спират Райкова, скоро - и цялата телевизия. Тя вече няма почти никаква собствена продукция, залага на повторения на стари предавания и е въпрос на време да спре завинаги излъчването си.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени