Венета Райкова с лична врачка

3926
11 Юни 2013, 15:00


Водещата на „Горещо” Венета Райкова отново тръгна по врачки и ясновидки. Само допреди няколко седмици, блондинката твърдеше, че е хрисима християнка и уверяваше публично, че се уповава само на божието слово, разбра HotArena.net.


Райкова упорито се опитваше да си създаде име на хрисима християнка и да увери всички, че разчита само на Господ. Тя обиколи всички манастири, придружена от съпруга си и детето.


В последното си предаване  обаче Венета се издаде, че редовно ползва услугите енерготерапевка. На която я разчита да я зарежда със сили и енергия.


„Благодаря ти, че ме спаси! Днес цял ден кипя от енергия и работя! Знам, че не искаш публичност и благодарности, но ще кажа - единствения човек, на когото вярвам и се доверявам при нужда, е Стефка Добрева от Бургас”, обяви Венета в ефира на неделното си предаване.


Водещата призна, че се е чувствала много изтощена и едва събрала сили да стане от леглото. Веднага се свързала с врачката си и тя дори по телефона успяла да я зареди с енергия, така че да блести на екрана, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени