Венета Райкова се оплака чак сега: Евгени ме нарита на парти преди години!

1947
16 Октомври 2014, 14:02


Водещата на „Голямата уста“ Венета Райкова преди месец заяви в лайв на „ВИП Брадър“, че пред очите й пияният Евгени е ударил жена пред очите й на свое парти. Вчера обаче разкри, че всъщност тази жертва е била тя, видя HotArena.net.

 

„Аз съм човекът, който е бил лично засегнат чисто физически от Евгени Минчев! Той ме риташе и блъскаше на едно лъскаво светско парти, организирано от него”, разкри сензационно вчера Венета Райкова. Водещата на „Голямата уста” призна години по-късно за унижението, което е изтърпяла от лорда, пише в. „Уикенд“.

 

Вчера блондинката избухна във фейсбук от задоволство, че Минчев признал в студиото на колежката й Гала за случая на побоя. „За пореден път се доказа, че всичко, което говоря в Домсъвета, е истина! Помните, че казах, че Евгени Минчев, когато се напие на партита, рита и блъска хора, които е поканил!


Днес самия той го потвърди при Гала. Ритания от него гост съм аз и той потвърди думите ми! Каква тежест от тук нататък може да има човек, определящ себе си за ПР, признавайки си как се саморазправя с всеки, който не му се подмазва?”, изригна Венета веднага след интервюто на изгонената звезда от Къщата на „ВИП Брадър в предаването „На кафе”.

 

Райкова разказа с подробности защо на въпросното светско събитие е отнесла ритници от Минчев. Той се ядосал, когато подочул, че тогавашната водеща на „Горещо” прави интервю с друг гост на купона. Пред блондинката младежът се оплаквал, че е жертва на сексуалните мераци на Минчев. При това разкритие стабилно почерпеният лорд налетял на Венета пред стотина гости.

 

„Когато Евгени видя, че снимам въпросното момче, дойде, започна да ме блъска и рита в краката, за да ме спъне! Целият случай е заснет и се пази в архива ми. Някой път мога и да го покажа. Радвам се, че Евгени най-после си призна и разкри агресивните си прояви, на дневен ред е въпроса за сринатия му имидж на светско величие”, заключи злостно Венета.

 

В дискусията й в социалната мрежа се включи и Ирина Тенчева. При едно от последните живи предавания на „ВИП Брадър” жената на Иван Христов се обяви в яростна защита на Евгени. След разкритието на Венета Тенчева смени позицията си. Тя написа под коментара на Райкова: „В такива ситуации човек получава най-категоричен знак, че е време да се промени. Дано Евгени се възползва”.

 

Венета изригна с нова сила. Тя заяви, че няма никаква надежда Минчев да се промени. За това бил показателен кефът, с който се похвалил пред Гала как е ритал и блъскал Райкова. „Иринка, утре това може да ти се случи и на теб, нали разбираш? Да те покани на негово събитие, да се напие, да реши, че въпросите ти не са му изгодни и да те ритне в краката, за да те спъне да паднеш!”, предупреди Райкова колежката си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени