Венета Райкова се пребори със страхова невроза! 6 месеца водещата не си подала носа от вкъщи (Шокиращи подробности)

2841
06 Март 2017, 15:27


Венета Райкова развила страхова невроза, след като бе изхвърлена от ТВ7 преди година и половина, научи HotArena.  Журналистката признава, че спирането на предаването й „Дневникът на Венета“ е разклатило здравето й и тя стигнала до кабинета на психиатър, който назначил медикаментозно лечение. 
 
„След като си тръгнах от телевизията, 6 месеца не си подадох носа от вкъщи. Развих страхова невроза, не исках да се виждам с никого, не можех дори да управлявам автомобила си“, не крие ужаса си водещата.

Дълго време Венета се чувствала зле, но не искала да посети лекар от страх. Блондинката перманентно изпитвала чувство на страх, паника и безпокойство. Освен това имала смущение на съня и по цяла нощ будувала, а през деня била като упоена – лежала на канапето в хола си и гледала невнятно в телевизора.

Дошъл ден обаче, в който странното състояние, в което изпаднала покрай работата си, я изпратило в кабинета на столичен психиатър, който я диагностицирал със страхова невроза. След обстоен преглед специалистът заключил, че телевизионерката е развила разстройството в резултат на ежедневния стрес, на който е била подложена.

За щастие терапията с лекарствата имала изключително положителен ефект и страхотиите в главата на секси водещата утихнали за няколко седмици, а емоционалното й състояние се подобрило. Така Райкова събрала сили да се съсредоточи върху писането на романи, с което започна да се занимава, след като телевизионната й кариера влезе в глух коловоз, пише "Таблоид".
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени