Венета Райкова се развежда заради Юксел Кадриев (Вижте хитрите й схеми)

2154
11 Януари 2018, 10:10


В края на миналата седмица водещата Венета Райкова изненадващо обяви, че се развежда със съпруга си Тихомир след 13 години брак. Из светските среди обаче се тиражира слух, че раздялата на съпрузите е фиктивна и е свързана с делото, което Юксел Кадриев заведе срещу своята колежка, дочу HotArena.

Новинарят от Би Ти Ви осъди Райкова на втора инстанция за интервю, което бившата му жена Бонка даде преди години в предаването „Горещо“. Райкова бе осъден ада плати доброволно 30 000 лева на Юксел.

Водещата не извърши плащането, а в процеса на делото бе наложена възбрана върху апартамента, в който живеят с Тихомир и сина им Патрик.
Според запознати делото още не е приключило, като към настоящия момент Венета чака отговор от ВКС дали ще бъде допусната до трета инстанция.

Клюкарите мълвят, че Георгиеви се развеждат фиктивно, за да спасят имуществото си, като след развода жилището да остане на името на Тишо, пише „Ретро“. През годините двойката бе развеждана от жълтите медии, но Венета отричаше слуховете с насмешка и твърдеше, че са много щастливи.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
персенк
преди 11 месеца
0
приключи делото на МИнетка. " НЕ ДОПУСКА касационно обжалване на въззивно решение на Софийски апелативен съд № 2173 от 17.11.2016 г. по гр.д.№ 3321/ 2016 г. Определението не подлежи на обжалване.. т.е. САС, "големата писателка" ще си плати като поп "...сумата 15 000 /петнадесет хиляди/ лева, представляваща обезщетение за неимуществени вреди, претърпени в резултат от телевизионно предаване Горещо, излъчено на 24.09.2011 г., ведно със законната лихва, начислявана от 03.10.2011 г. до окончателното изплащане на сумата." Тишо ли ти е виновен, че ти заливаш с фекали хората, ма поповска цървулано?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени