Венета Райкова скара Мая и Крум

7987
03 Февруари 2012, 09:00


 

Грандиозният панаир между Венета Райкова и Мая Савова се е пренесъл и в къщата на водещата на "Съпругите". 
 
 
Блондинките се хванаха за косите и заформиха зрелище, което прикова рекордна зрителска аудитория миналата неделя.  
 
 
Венета се държа приятелски и любезно с дебютиращата като водеща Жени Калканджиева, с която е близка приятелка от почти 20 години.
 
 
Към партньорката на мадам "Визаж" Мая обаче бе повече от хладна. Тази резервираност отключи гнева на Савовица, която в един момент реши да атакува, разкривайки своя стара болка. 
 
 
Аптекарката не понася гостенката си, защото преди време е бръкнала в голямата рана на мъжа й – тази за смъртта на родителите му. 
 
 
Въпреки скандала, Райкова напуснара телевизията в добро настроение. Мая Савова е била смъмрена от съпруга си за спретнатия от нея панаир в "Станция Нова".
 
 
Спортният журналист сгълчал жена си, задето е напомнила на зрителите деликатния въпрос за смъртта на родителите му. Крум винаги бяга като дявол от тамян от темата и не иска тя да бъде обсъждана никъде. 
 
 
"Скара ми се, че едва ли не съм бръкнала в тайните му", ожалила се аптекарката пред свои познати. И по този начин още веднъж потвърдила, че е голямата губеща от словесния дуел с гостенката й. 
 
 
Не стига, че Венета Райкова я срази пред всички в ефир, ами си отнесла и семейна кавга заради необмисленото си поведение.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rumi
преди 6 години
-1
Мая е сладурана, каквато вещицата Венета никога няма да бъде
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 6 години
-2
ВСИЧКО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ ВЕНЕТА.НЯМА ДРУГ НАЧИН.ТЕЗИ МРЪСОТИИ КОИТО ПРАВИШ НА ХОРАТА НЯМА ДА МИНЕ НЕНАКАЗАНО.И НА ТИШО ЩЕ МУ ПИСНЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА ТИ И ДЕТЕТО ТИ ЩЕ СТРАДА,ЗАЩОТО ОЩЕ 1-2 ГОД И ДЕЦАТА ЩЕ ГО ХВАНАТ НА МУШКА.ТОГАВА ТИ ЩЕ ПЛАЧЕШ.СЕГА МИСЛИШ САМО ЗА РЕЙТИНГ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени