Венета Райкова СКОЧИ срещу продуцентите си! Разкри как са я изнудвали (Подробности за скандала)

3092
25 Септември 2014, 16:48


Венета Райкова скочи срещу бившите си продуценти след отворено писмо на Телеман.

 

Тв водещата дълго мълча за условията, които са я потискали, но твърденията на продуцентите я извадиха извън кожата й, видя HotArena.net.

 

По-рано днес от Телеман излязоха с отворено писмо, в което заявиха, че Венета лъже как с нетърпение очаквала да й изтече договора.

 

„Последният действащ договор на Венета Райкова е от 13 август 2013 година и в него има редица променени в нейна полза клаузи, в това число и възнаграждението“, пише в отвореното писмо.

 

От Телеман заявяват, че ако Венета наистина е имала намерение да се махне от „Горещо“ още преди 3 години, както сама твърди, е щяла да го направи още през 2013-а. Вместо това същата година тя подписва договор с апетитни позитиви.

 

„Така изглежда документалната истина, всичко друго са само думи, в чиято празна употреба не възнамеряваме да се включваме“, завършва писмото си "Телеман”.

 

Отговорът на Венета не закъсня.

 

„По повод отвореното писмо на "Телеман" искам да разкрия цялата истина, че последният ми договор с тях беше първият, след който мога да работя!!!!! С предишния те ми забраняваха след прекратяване на взаимоотношенията ни да упражнявам професията си за срок от три години!!! А неустойките ми по договора бяха в стотици хиляди евро!!! Така че договорът, за който те пишат, е първият след изтичането на който мога да работя!!! И друг път пишете цялата истина!!!! И бъдете щастливи, и много творчески успехи!!“, разгневи се Райкова.

 

Припомняме, че още преди месец в интервю Венета заяви, че с Телеман през годините са имали неразбирателства и конкретен проблем, който я измъчвал. Райкова отказа да коментира какъв, но ето че сега стана ясно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Moe mnenie
преди 3 години
-1
Sled kato si gramoten kakva rabota ima6 tuka???? Lesno e da se obijda.Maj li si jena li si neznam, no trqvba da znae6 , 4e vseki ima pravo na mnenie.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А3
преди 3 години
-2
Защо дислайквате коментара на Кака Кера? Може би и вие сте неграмотни? Венета уж е журналист от дълги години, а наистина пише неграмотно - то не са препинателни знаци, то не е пълен и кратък член! Но от аудиторията на този жълт и смешен сайт не може да се очаква да е грамотна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ.
преди 3 години
-2
Венета сигурно е изригнала и го е напраскала на две на три под голема фрустрация. Иначе не е неграмотна. Има си други и многобройни недостатъци, ма не е неука. Таа ако я съберат с Вулева у едно предаване, ше става страшно. Колко и да не обичам да глеам такива бози, тва не бих го изпущил за нищо на света. Тия двете просто не моа си държат пюваниците затворени. Даже Минчев, Кулагин и Ласкин едновременно трудно ше им напраат отпор.:)Кък така никой продуцент се не е сетил да им даде поле за изява. Майкооо, мазаляк ше стаан :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кака Кера
преди 3 години
-6
баси и неграмотно написаното изказване. Направо ме е срам заради тая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени