Венета Райкова сменя Николета в „Папараци“

https://hotarena.net/laifstail/veneta-raikova-smenia-nikoleta-v-paparaci HotArena.net
Венета Райкова сменя Николета в „Папараци“
“Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки “Папараци” просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще “гръмна шампанското”, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!”.

Така Николета Лозанова съобщи новината, че вече няма да води “Папараци” по Би Ти Ви, за което писа първи HotArena. Но не защото предаването пада от ефир. Светското неделно издание ще продължи да се излъчва в ефира на телевизията, но с нова водеща. И най-вероятно това ще бъде Венета Райкова, която от септември се мести в Би Ти Ви.

Тези дни тя официално обяви, че още преди месец е подала предизвестие в Би Ай Ти, където доскоро водеше предаването си “Горещи срещи” с Венета Райкова. А вчера бе излъчено и последното му издание. Райкова написа в профила си във фейсбук, че причината да напусне тази телевизия е покана да работи за друга. Пред “24 часа” водещата отказа да потвърди или отрече информацията, че Би Ти Ви е новият ѝ работодател. Тя заяви, че отива в друга телевизия, но не може да каже в коя.  “Когато телевизията прецени, ще обяви”, заяви Райкова.

Носят се слухове, че мястото ѝ в Би Ай Ти ще бъде заето от Николета. За тази рокада обаче още не е потвърдено от нито една от замесените страни.


17 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 6 години

От потрес на потрес,от коза на коза...........

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 6 години

"Навсякъде през, където мина..." хахахахахаха тази изобщо завършила ли е училище? Егаси неграмотният дебил, егаси чудото. Венета може да е всякаква, но е интелигентен човек, към всеки гост е имала различен подход. А не като клатушкащата се фъфлеща оранжева жрица, извадила всичко на показ, като на витрина.

Коментирай

Мани

преди 6 години

хвани едната и удари другата :D

Коментирай

евтина жена я нейните евтини номерa

преди 6 години

Оф, тази евтина жена я нейните евтини номера. Сигурно е разбрала, че я изхвърлят от предаването и сега стойки и чалъми, че уж тя го напуска, номерата и край нямат. Дреме му на някой за това неграмотно и никакво нещо.

Коментирай

пореден тъп опит за оригиналничене

преди 6 години

Храни куче да те лае-така ми изглежда това изказване,окрасено със силни думи с цел оригиналничене.Резултатът-поредната боза николетина...

Коментирай

Диди

преди 6 години

Венета е образована и много интелигентна жена, такива водещи трябва да има.

Коментирай

Бляк

преди 6 години

Разликата между двете е огромна и в полза на Венета. Николето ходи прави това в което те бива - все още има кой да ти се навие.

Коментирай

седем

преди 6 години

Телевизията не е витрина в квартал с червени фенери, където слабоумни жени да вадят всичко от тялото си на показ, не е и място за простачки, едва завършили средно. Венета е образована, адаптивна и ще е на мястото си. Но и Калина Паскалева би била подходяща за тази работа.

Коментирай

Рая

преди 6 години

Калина се е отдала на сериозната журналистика - статии за Чернобил, за Кербала, винаги в профилите си е била социално ангажирана и е правила много адекватни коментари на събитията по света и у нас. Харесвам я и честно казано хич не ми се иска да води някакво клюкарско предаване, което в 80% се коментират чалга парцалите. Според мен предаването си заслужаваше водещата - елементарно и простовато като нея.

Коментирай

Кelly

преди 6 години

Баба Венета в Папараци не си я представям. Николета може да бъде сменена от млада и атрактивна жена, не досадна и антипатична лелка като Райкова. Няма такава противня. Добре че я изритаха от национален ефир. Ако това ви е критерий за добра журналистика, жал ми е за вас. Венета е елементарна клюкарка, която се ровичка в чуждите животи, защото тя самата няма такъв. А ако пък са решили да я сменят с Патрашкова това ще е върха на падението.

Коментирай

Столично

преди 6 години

Затова ли новоизлюпената писателка се съдра от сви*ки на Иван и Ирина Тенчева? Посредствена и скучна поповска махленка, не виждам интелигентност, образоваността и също е под въпрос. И двете не струват.

Коментирай

и така да е

преди 6 години

а Николета - образована, интелигентна с богат речник и сиво вещество в излишък..... Да се чуди човек как така я смениха, и то при този епичен рейтинг....

Коментирай

абе....

преди 6 години

.....може и да си прав, но.....не съвсем. Едната има акъл и диплома, а другата - нито едното.....че и елементарно изречение не може върже.

Коментирай

ani

преди 6 години

nikakvo NI6TO e po-dobre

Коментирай

ана

преди 6 години

Щом такива индивиди заради външността си стават журналисти,питам се тогава хората защо учат журналистика и т.н.Отнася се и за двете,защото Венета по образование не е журналист.Николета е ясна-поръчкови статии и все се пише,че предаването е нейно,което е глупост.Венета няма хубав глас за ефир-това е моето лично мнение и явно в Горещо е носила отговорност за подбора на въпросите,затова Юксел осъди нея,а не продуцента й.

Коментирай

ha

преди 6 години

По добре Венета, интелигентна е, цапната в устата което е нужно за такива предаваниq, а не клатещи се клоуни, наслага ли им в устата всяка казана дума. Ако наистина Райкова ще е новата водеща определено ще вдигне рейтинга на предаването, а тая дето УЖ тя напуска първа е поредното и падение, просто слаб характер и ниско самочувствие за да си го признае.

Коментирай

истина

преди 6 години

Хора радвайте се на разнообразието, няма по- гадно от рутината.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.