Венета Райкова стана леля

5840
13 Март 2011, 18:43


 

Братът на Венета си има момченце от снощи. Половинката му е родила в "Шейново".

 

"Дори при същите лекари, които изродиха сина ми Патрик. Много съм щастлива, дори повече, от когато аз самата станах майка", призна Венета.

 

Тя разкри причината, заради която светското й предаване, което след седмица ще навърши 7 години, вече не е толкова скандално, както преди време.

 

"Направих го заради сина ми. Искам един ден той да се гордее с мен, а не да го сочат заради работата на майка му", призна Райкова.

 

"Двете водещи неща в моя живот са "Горещо" и Патрик. Не съм най-добрата съпруга. Може да съм най-добрата водеща и най-добрата майка, но не и съпруга. Не искам да взимам детегледачка, мога да си позволя и най-високоплатената, но това, което аз мога да дам на Патрик, не може никой друг да му го осигури.

 

Тя си спомни и за периода в живота си, в който бе пред развод с мъжа си Тишо.

 

"Един ден получих призовка за развод. Добре, че още не бях бременна. Бях зарязана, а хората не ми вярваха. Тихомир ми заби доста остър нож в  жърба в момент, в който най-малко съм го очаквала. Беше отишъл на екскурзия в Куба. Докато беше там, му изпратих един смс, че съм му купила гардероб. Като се върна, запалих колата и отидох да си го прибера от летището. Отидохме в нас, купих му пантофи и така продължихме".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
rvelsqevuwb
преди 7 години
0
OLLu2R xafzjwccgtes, [url=http://xoxtnfxctwhx.com/]xoxtnfxctwhx[/url], [link=http://yvgzmvkwytom.com/]yvgzmvkwytom[/link], http://ljeeesreacau.com/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени