Венета Райкова: Видях смъртта си! (Била римски войник в предишен живот)

2213
03 Май 2015, 15:23


Венета Райкова разкри в предаването си „Дневниците на Венета”, че се е видяла като римски войник в предишния си живот, узна HotArena!

 

Тв водещата се подложила на регресия и станала свидетелка как я убиват. „Видях се като мъж с шлем на главата, и бум - убиха ме”, разказа Венета. Тя се подложила на регресия със страх да не изпадне в някакво състояние, в което някой може да й внуши някакви мисли, пише „Уикенд“.


„Беше ме страх като изляза от регресията да не мисля по друг начин. Защото има терапии, в които могат да ти вкарат мисли, които да ти променят целия живот, но регресията не е такава. Цялото нещо продължи около 40 минути и не чувах никакви гласове и видения освен гласа на този, който ръководеше регресията”, разясни Венета.


Тв водещата сподели, че е плакала през цялото време без конкретна причина. „Ревах и не знаех защо. Видях как ме убиват и ми казаха, че това, което съм видяла, има отражение към сегашния ми живот. Но не успях да си взема поука и да избегна това, което ми се случи лятото”, призна Райкова, но не разкри какво е преживяла.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Emily
преди 2 години
0
Scorsese was actually the 2nd director to get this script. The first left abruptly after finding out the plot synopsis “little girl holds key to turning on wonderful man, no parents around” was a little mio8;ading.Ysu&#l217ell be missed, Polanski.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кака Пена
преди 3 години
0
Не само се е изчерпала творчески, но е изтрещяла тотално. Не че преди не беше хахо, но с годините нещата стават по зле. Дано да има работа за нея, за да има какво да яде. В последно време явно гладува и има вид на анорексичка. Горката женица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КИки
преди 3 години
0
Венетке,на една снимка държиш Библия ,да вземеш да я прочетеш!Бая демони са те обладали. "Kогато не те познавах, аз нарушавах Божиите заповеди и не се съобразявах с предупрежденията на Святия Дух, записани в Божието Слово. Осквернявах ума, сърцето и тялото си в светски удоволствия и желания; търсех утешение, изцеление и спасение извън теб, при моя враг сатана и при неговите служители (врачки, баячки, гледачки, знахарки, екстрасенси, ходжи, астролози, народни лечители, биотерапевти,йоги, ню ейдж учител и т.н.) В ада отиваш,не разбираш ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кико
преди 3 години
0
Венета, тотално се изчерпа творчески. Вече никому не е интересна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени