Венета сватосва сина си (Вижте с кой олигарх иска да се сроди водещата)

3641
15 Ноември 2013, 10:16


 „Тичкай, Патрик! Тичкай да си играеш с детето на комшиите“, подканвала амбициозната майка Венета малкия си син към съседското момиче. Защото 4-годишната Ситара не е коя да е, а дъщеря на Красимир Гергов.

 

Неговите тъстове били съседи на Райкова в луксозния комплекс и тв водещата видяла златна възможност да сватова невръстния си син, научи HotArena.net.

 

4-годишният Патрик отсега бил подканван да си играе със Ситара всеки път, когато съседската внучка дойдела на гости на баба и дядо.

 

Венета веднага слизала в градината със сина си и започвала да го поощрява да си играе с наследницата на Краси Гергов.

 

Тъй като Райкова е родом от Попово и е имала бедно детство, искала синът й да израсне обграден от ВИП хлапета на богати родители. Венета се надявала някой ден Патрик да се задоми за някоя милионерска наследница, за да не му се налага да минава по стъпките на майка си, бъхтейки се сам в живота. Затова от сега подготвяла момчето с какви деца да общува, пише „Аз жената“.

 

„Няколко пъти сме ставали свидетели на подобна гледка. Момиченцето си играе навън, а Венета тика Патрик да отиде при нея и му дава инструкции какво да прави”, разказаха комшии на водещата, които са вдигнали ръце от нея.

 

Обитателите на луксозния комплекс са пропищяли от комплексарския нрав на Райкова. Те недоволствали, че популярната им съседка постоянно заливала Фейсбук страницата си със снимки от комплекса, от басейна или как си пие кафето на терасата, щракайки какво е яла или пила. Водещата се фукала със съседството си с вип персони, които имали сериозен бизнес и от съображения за сигурност не желаели да разкриват местоживеенето си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сълзица
преди 4 години
-2
Стига сте слънчасвали през ноември! Дете ще играе с дете, независимо от произхода си. Нали не очаквате, че в затворен комплекс ще живеят семейства от различна порода?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мама
преди 4 години
-2
СТИГА ГЛУПОСТИ! КАТО СИ ИГРАЯТ ДЕЦАТА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ СЕ СВАТОСАТ. ЧУДИТЕ СЕ С КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ. С ТЕЗИ ЛИ ПАРИ ХРАНИТЕ ДЕЦАТА СИ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени