Венета: Тишо не се прибираше нощем вкъщи, за капак подаде и молба за РАЗВОД! (Подробности)

2094
10 Октомври 2014, 14:00


Водещият на „Часът“ Милен Цветков се опита да постави Венета Райкова и съпруга й Тихомир в такава светлина, в каквато блеснаха Тачо и Жени. Според впечатленията на журналиста Тишо е потиснат от жена си и играе ролята на бавачка, както и че крият подробности за една молба за развод, узна HotArena.net.

 

Милен сякаш бе повлиян от драмата на Калканджиева и Манов и се опита да я обвърже със събития, случили се в живота на Венета. Става дума и за потисничеството на Тачо, както и за подаванията им на молби за развод, докато пред медиите се представяха за щастливо и нормално семейство. Дали бившата водеща на „Горещо“ е преживяла същото? Нека да видим.

 

Тя се жени за Тихомир през 2005, само след 4 месеца съжителство. Станало е много бързо, но Райкова сега счита, че е една от малкото, които имат най-здрави бракове в ТВ шоубизнеса.

 

В средата на 2007 медиите избухват с новината, че участникът в „Биг Брадър“, където всъщност двойката се запознава, е подал молба за развод.

 

Русокоската обясни, че Тишо тогава не се е прибирал по цели нощи и е обикалял барове и дискотеки. А това, че поискал да се разделят я учудило, тъй като тя била жертвата в случая. Категорично заяви, че повече подробности около случая няма да даде, тъй като не желае след време синът й Патрик да чете по вестниците истории.

 

В крайна сметка в края на 2007-а Венета и любимия й са успели да оправят отношенията си и отново се събрали под един покрив. През 2009 се ражда детето им, а оттогава насам всичко им върви по мед и масло, според думите на блондинката.

 

Цветков я попита дали тя потиска мъжа си по някакъв начин и дали го използва като детегледачка. Венета отрече, въпреки че призна, че двамата сами си гледат детето и не са викали помощници, нито го „връчват“ на бабите.

 

Обществото обаче винаги е на друго мнение, тъй като бе всеизвестно, че водещата бе тази, която бе непрекъснато ангажирана с работата си. Едва ли тогава Патрик е бил на самоотглеждане...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени