Весела Тотева и Елин Топузаков с разтърсваща ИСТОРИЯ (Тук е трагедията, която са преживели)

5944
12 Март 2014, 16:00


За да се радват безпределно на появата на сина им Виктор, който се роди преди около седмица, Елин и Весела са понесли загуба на друга рожба преди години, научи HotArena.net.

 

Всъщност това не е единственото препятствие в живота им, пред което те са поставени като двойка и трябва да преодолеят.

 

Запознават се преди 11 години, живеят заедно от 7 и са женени от 2. Заради Елин Весела е развалила годеж с предишния си партньор. За отношенията й с Топузаков признава, че доста пъти са се събирали и разделяли, както и че дълго са се гонили.

 

Първата трудност пред тях е заминаването им за Израел през 2008 г. В името на любовта и кариерата на Елин, дизайнерката зарязва своята работа като водеща.

 

Двамата са били съвсем сами там, без никакви приятели или близки. За тях това време е било като школа, пише сп. “Story”.

 

Въпреки че твърдяха, че един подпис в гражданското не значи нищо, през 2012 Топузаков и Тотева все пак решиха да вдигнат сватба. Но с това не приключват трудностите – още преди да положат подписите и клетвите, тръгва слух, че гаджетата тогава имат репродуктивни проблеми. През 2013 година Весела признава, че е загубила дете.

 

Фактът, че Тотева благодари на специалист по репродуктивните въпроси, кара мнозина да мислят, че рожбата им Виктор е зачената ин витро. В оповестяването си във  Фейсбук, че е станака майка, тя бе добавила и специални благодарности за „човека, без когото това може би никога нямаше да се случи – д-р Стаменов“. Той е водещ специалист на един от екипите за репродуктивна медицина в София.

 

Попътен вятър, успехи и много семейно щастие!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
-2
Дизайнерката Весела Тотева?????Абе кажете си я оная глупава водеща по чалгаджийския канал,която Топузаков измъкна и направи малко по приличен човек от нея,какво го увъртате и разтягате.Дизайнерката хахаххахахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени