Веселин Маринов изрита поредната жена! Веска се утешава в село Златия с роднини на празна маса (Уникално фото)

4527
02 Март 2018, 11:34


Веселин Маринов изрита поредната жена в живота си! Веса сервитьорката от Добрич вече категорично е в графата му на бивши завоевания, видя HotArena.

Любовната драма която от близо година разтърси България е финиширала по жалък за блондинката начин. Изритана от вечно потния трубадур, Веселина Пеева с подвита опашка се е прибрала в родния Добрич. След като всички разбраха как тя още в края на 2016 г зараза двете си деца за да се предложи унизително в обятията на Веско Маринов, сервитьорката е силно недолюбвана в Добрич и околните села. Бившите й приятели я отбягват. Никой не искал да я вземе на работа.

Пеева намирала подкрепа единствено от родителите и роднини й. HotArena попадна на актуална снимка която доказва това. На фотото правно в село Златия, блондинката е в компанията на нейна роднина съименничка и чичо и Пейо, както го наричали всички негови съселяни. Обстановката е повече от вехта. Масата до тях тъжно празна. Няма маркови напитки, няма тежки мезета. Единствено бутилка вода.

И докато Веселина Пеева тъжна, изритана и унижена и позира за селфита в село Златия, Веско Маринов за два часа лапва 10 бона, пише България днес.

Веско ще направи грандиозен концерт в заведение в центъра на София навръх празника на жените - 8 март. Маринов се е пазарил да получи точно 10 000 лева и нито стотинка по-малко. Веско изтъкнал пред собствениците на заведението, че ще го напълни от раз и то ще се пука по шевовете.
Певецът си има твърд хонорар и не желание да се изявява на сцената за по-малко пари. Любимецът на куп жени смята, че сумата от 10 бона е напълно приемлива и всяко елитно заведение може да я издаде и да му я даде.

Веско в последно време вдигна мизата, тъй като и неговите колеги надуха своите хонорари. Допреди няколко месеца Маринов се навиваше да пее срещу малко по-скромна сума, като той прави спектакли и за под 8000 лева.

Почти всяка година Маринов има концерти на празника на жената, защото знае, че може да изкара добри пари и да порадва почитателките си. Фенките на Веско са хиляди и щом научат, че има изява, веднага хукват и изкупуват билетите.
Веско е изключително съсредоточен върху подготовката за тях, още повече че отскоро той отново е ерген, след като се раздели с Веселина Пеева, с която имаше любовен романс почти година.

"Не прие тежко раздялата. Знае, че в живота се случват такива неща. Сега мисли изцяло за изявите си на сцената", признават близки до изпълнителя.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени