Веселин Маринов официално: Да, аз разбих едно семейство! Певецът за първи път представи гаджето си Веселина на концерта в НДК (Папарашки снимки)

6223
23 Ноември 2017, 21:06


Веселин Маринов официално потвърди това, за което цяла България говореше от началото на година, а той нямаше смелостта като мъж да признае, видя HotArena.


Веселина Пеева от Добрич е гаджето му! Това стана ясно преди минути в претъпканата зала 1 на НДК, където трубадурът изнася концерт. Наш човек засне Веселина да влиза тържествено в залата и да заема места на първите ВИП редове. Приятелката на обилно изпотяващия се певец дойде придружавана от охрана. Бодигардовете са били наети от Маринов. Освен с яките момчета около Пеева обикаляха превъзбудени от вълнение майка й и баща й. Те заеха места до нея да гледат в захлас бъдещия им зет. 


Впечатление на любопитната публика направи и визията на блондинката. Тя беше решила за вълнуващата вечер да накъдри леко косата си. Лошо впечатление обаче направи изборът й на дреха. Любимата на Веско Маринов беше нахлузила нещо като бяло наметало с цип отпред като героиня във филма Хари Потър. Вълшебство от това не произлезе, но подигравателни погледи - да. Веса беше вперила  постоянно поглед в телефона си,  което също направи лошо впечатление 


В поредица от интервюта преди двата си концерта в София на 23 и 24 ноември в НДК Веселин Маринов постоянно казваше, че има жена до себе си, влюбен е и тя ще бъде в залата да го подкрепи. Обаче така и не намери смелост да разкрие името й. Е, вече категорично е ясно коя е тази дама. 


Припомняме, че в поредица от публикации още от началото на годината HotArena разкри първи любовната афера между Маринов и Пеева. Блондинката е от Добрич, бивша сервитьорка и майка на две деца. Тя заряза тях и таткото им за да започне греховна афера с певеца от Пайнер. През лятото се заговори, че Маринов й е бил шута. Тя беше започнала работа като сервитьорка на Албена срещу мизерни пари, подслон над главата й и да има какво да яде. През това време певецът пък си купи нов джип Волво за 200 бона. Към днешна дата обаче видно за всички двамата са заедно.


Очаквайте в HotArena още ексклузивни разкрития за новата двойка + къде им е тайната любовна квартира! 

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени