Веселин Маринов: Проклинах се, че съм певец!

1692
21 Ноември 2016, 12:00Веселин Маринов разкри, че е имал тежък старт на кариерата си. Изпълнителят, който скоро ще отбележи 35 години на сцена, не крие, че е проклинал мига, в който е решил да се захване с музика, цяло десетилетие, научи HotArena.

Докато пробие и стане популярен, големия любимец на баби и домакини, трудно се справя с предизвикателствата на шоубизнеса. Но въпреки трудностите, Маринов не се предал и след няколко дни му предстои да отбележи 35 години на сцената, пише „България днес”.

„Началните ми години в музиката бяха трудни. Тогава се проклинах, плакал съм по цели нощи. Намразвал съм музиката заради обидите и пренебрежението към мен”, разкрива още певецът.


Един от преломните му моменти обаче, е когато големият Тончо Русев му звъни и му казва, че може да изпее негова песен. Тогава изпълнителят на „Горчиво вино” отново не сдържа сълзите си.


Той направо не може да повярва, че Тончо Русев му дава да изпее негова песен.
„Не спах цяла вечер”, споделя с вълнение за този момент Веско Маринов. „Не можех да осъзная какво се случва”.


Същото вълнение и в момента го е обхванало, във връзка с предстоящия му концерт. Този път той ще бъде в „Арена Армеец”, а сцената ще бъде на три етажа.

Естрадният изпълнител разкрива, че му отдавнашна мечта да направи шоу там. И дори е решил да наеме цял оркестър. Освен това ще изненада публиката с още един жест–по време на шоуто ще смени цели два тоалета, което ще му е за първи път.


Веско Маринов се кани да раздава автографи преди и след шоуто, като пази интересен спомен за един от тях. И никога няма да забрави, че се е разписвал върху... буркан с туршия.


Беше много отдавна. Един мъж ме спря на улицата и ми каза, че жена му умира за мен. Помоли ме да му дам автограф, но носеше само един буркан с туршия. Нямаше друго и аз се разписах върху него.

А той не беше малък–беше около 3-литров”, със смях си спомня изпълнителя.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени