Веско Маринов се депресира!

4286
23 Март 2011, 12:55


В черни дрехи като в траур, с печална физиономия и леко прегърбена стойка Веселин Маринов се яви на рождения ден на "Горещо" като призрак. 

 

Загрижен и умислен изпълнителят на "Осъден на щастие" ходеше нервно около масите и говореше притеснено по телефона. Присъстващи на партито на Венета Райкова буквално не можаха да го познаят.

 

"Изглеждаше тъжен, апатичен, провесил нос, все едно не е той, а сянка. Не е онзи, усмихнатият Веско", шушукаха гостите на рождения ден. "Мъчи го нещо, тежат му проблеми и не му беше до празник", допълват негови авери.

 

Злите езици веднага свързаха депресираното състояние на естрадния певец със съпругата му Цветанка. Веселин Маринов не крие, че с жена му се опитват да си направят бебе, но досега опитите са все неуспешни. Макар и двамата да имат деца от предишни бракове, те нямат своя обща рожба.

 

Възможно ли е това да е причината за спонтанната депресия на иначе жизнерадостния Веско?

 

Според запознати пък придворният певец съпреживявал проблемите на своя най-добър приятел Цветан Цветанов. МВР шефът имал сериозни проблеми с Агенцията по приходите и се чудел къде да шитне два-три апартамента с недоказан произход. Заради грижите на Цветанов, Веселин Маринов също се депресирал.

 

Вижте тук интересно мнение на брадъра Гроши за Веско Маринов: Веселин Маринов – потящият се крал на БГ поп музиката

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени