Веско Маринов се хвалил с 20 см. (Списък на дамите, които могат да потвърдят)

1982
18 Май 2013, 18:00


Веселин Маринов е в челната редичка на притежателите на най-дълги инструменти в естрадната гилдия. Певецът бил ултра надарен и мъжкото му достойнство достигало внушителните 20 сантиметра, разбра HotArena.net.


Това не е слух. Факта е потвърден от дамите от поп сцената, които са имали вземане - даване с него.


Въпреки имиджа му на стеснителен и романтичен човек, списъкът на красавиците, пробвали ласките и дължината на достойнството му, бил внушителен.


Първата дама, почувствала мъжкото достойнство на потния певец, била Кичка Бодурова. Впечатлена от уменията му, тя го похвалила на колежки. И последвала цяла върволица от желаещи да го имат в леглото си.


Мълви се, че в миналото той е преспал с по-неизвестните певици Диана Дафова, Роси Рос и Росица Ганева, за да стигне до „тежката артилерия” в буквален и преносен смисъл, представена от Тони Димитрова.


Най-колоритни обаче са отношенията му с Елвира Георгиева. Двамата са любовници за кратко в средата на 90-те години, при това с благословията на съпруга й композитора Владо Наумов.


Хипер надарения Веско си искал по няколко пъти на ден, а 20-те му  сантиметра докарвали болки на любителките на екстремна любов, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени