Веско Маринов си купил апартамент в Студентски град, за да сваля 20-годишни мацки! Вижте как ги омайвал преди да ги вкара в леглото си

1466
23 Февруари 2017, 08:36


В столицата Маринов притежава апартамент в Студентския град, който се намира точно срещу арката на Националната спортна академия. В същата кооперация се намира и офисът му в който се помещават личната му секретарка и счетоводителката на фирмата му, дочу HotArena.

Този имот Веселин Маринов закупил не само заради изгодната цена, а с намерение да сваля по-лесно млади момичета дошли от прованса.

Не случайно, бардът прави и звукозаписното си студио тук. Много често заблудени девойки с мераци за лесна кариера попадали в студиото на Веско на „прослушване“, което минавало през апартамента му с няколко питиета и завършвало в спалнята му.

Възмутени съседи споделят, че партийния трубадур е превърнал дома си в публичен дом и през вечер му гостува различна жена.

Сега около разкритията, че Маринов има връзка със семейна дама от Добрич - Веселина Пеева, нещата са се успокоили и той живее сам като единак.

Както скоро екипът на „Папараци“ разкри, Веселин Маринов прекарва тежки дни. Първо, защото на бял свят излезе връзката му с жена, чието семейство той разби и второ - заради данъчните измами, в които влюбените се забъркаха. В момента и двамата са разследвани за измами с ДДС.HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени