Веско Маринов тайно става дядо

2753
17 Октомври 2016, 12:06Веско Маринов тайно стана дядо. От близо година, музикантът е щастлив с първо внуче, което обаче пази зорко от любопитни погледи, научи HotArena.

Любимецът на майки, баби и прабаби е станал дядо по някое време миналата година. Тогава красивата му дъщеря го дарил с внук от съпруга си д-р Станимир Сираков.

За детето знаят само най-близките на певеца и двамата влюбени. Но никой от тях не е споделял новината, че са станали родители публично.


„Йоанна е щастлива жена, която в момента е по майчинство”, споделят колеги на 27-годишната девойка, която завърши право и вече работи.


Веселин Маринов ожени прекрасната си дъщеря преди две години за един от водещите български лекари–д-р Станимир Сираков.
Той работи като ординатор в отделението по компютърна и магнито-резонансна томография”, към клиника „Св. Иван Рилски” в София.

Младият специалист е и един от малкото лекари, които могат да извършат високоспециализирана и животоспасяваща процедура при мозъчни аневризми. Освен това се занимава с мозъчни и гръбначномозъчни малформации.

А звездния му тъст не крие, че се гордее с него.

„Много искам бързо да стана дядо, това ще е най-голямото щастие Като знам колко съм чувствителен и колко обичам децата, си представям, че това същество ще обсеби цялото ми ежедневие и ще даде нов смисъл на моя живот”, сподели изпълнителят на „Горчиво вино” преди време.

Станимир и Йоана се познават от години, като дълго време той не успявал да й предложи брак. Негови приятели разказват, че младежа носи пръстена с месеци, преди да успее да й поиска ръката.


„Все пак накрая нещата им се получиха и сега са много щастливи”, разказват приятели на д-р Сираков.

Роднините на двойката, начело с лелята също много помагат на цялото семейство. А щастливия дядо при всеки удобен момент е с внучето си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени