Веско Маринов тотално размазан от Фики! Разкритието на HotArena за любовницата му Веселина ВЗРИВИ светските среди!

5830
21 Януари 2017, 15:00


Веско Маринов бе тотално размазан от колегата си Фики Стораро, видя HotArena.

 

Певецът на народа и най-вече на дамите от трета възраст е в погром.

 

Макар години наред да държеше първото място, днес Веско Маринов бе детрониран от Фики и неговия албум „Is this love“, или „Издислав“, както го наричат хейтърите.

 

Според официалната статистика албумът на Фикрет Стораро държи първо място в класациите, а „Златни хитове“ на Веско остава в подножието, пише „Телеграф“.

 

В същото време пък Маринов взриви светски среди със скандала в личния му живот.

 

Вече втори ден разкритието на HotArena как Веселин Маринов е оплел в мрежите си омъжената и с две деца Веселина от Добрич е тема номер 1 медиите. Певецът продължава и до днес гузно да мълчи и да не коментира ролята си в съсипването на едно семейство.

 

Припомняме, че първата Горещата арена публикува папарашки снимки на Веско с тайната му любовница в столично заведение. Изпълнителят отрече и заяви, че това е негова колежка, но в последствие източници на Пайнер разкриха цялата истина.

 

Дамата се казвала Веселина. От Добрич е. Омъжена и с две деца. Веселина и Веселин имали тайна секс връзка от цели две години. Като през това време и двамата лъжели другите си половинки. Стигнало се дори до там, че дамата от Добрич да зареже двете си деца и съпруг оплетена от лъжите на певеца.HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени