Веско Маринов ударил 120!

3595
04 Април 2011, 16:18


Веселин Маринов счупил кантара! Естрадният изпълнител е навъртял малко над 120 килограма.

 

Любимецът на Цветан Цветанов пълнее буквално с всеки изминал ден, а тлъстините и паласките по тялото си той се мъчи да прикрива широки ризи и пуловери. 

 

Всъщност, видимо любимецът на червените бабички прилича на охранен мазен толстолоб. Определението е на в. "Контра".

 

Почти всяка вечер певецът бил по софри в кръчми, а спортът в живота му е сведен до няколкочасово посещение на корта в седмицата.

 

"Гушата му е увиснала до пъпа, бузите са му като на хамстер. Оял се е като за световно. Често обича да носи по-впити ризи и с тях прилича на пълнена чушка", коментират го антифеновете му в интернет.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колева
преди 7 години
0
Поредната лъжа,за да се намират някой хора,с какво да си запълват страниците.Защото нямат друга работа.Това,че Веселин Малинов е напълнял е вярно.Но вие пред кантара ли бяхте,докато се теглеше,та да видите,че е 120 килограма?!В крайна сметка,един сайт трябва да има авторитет с езика и стила си на писане...Когато постигнете една десета,от успехите,които е направил Веселин Маринов,тогава вече можем да си говорим.Веселин Маринов е изпълнител,който се е доказал,през годините и е факт,че всяка година пълни зала 1 на НДК,дори няма места за правостоящи.А какво да кажем за Арета Франклин,за Монсерат Кабайе,които са даже,над 120 килограма,но са велики и световнопризнати с таланта си.Но хората на запад си ценят певците,за разлика от тук.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени