Веско Маринов залюби д-р Неделя Щонова? (Певецът хлътнал до уши в докторката на Би Ти Ви)

6415
13 Март 2016, 11:00


Верни май ще се окажат слуховете, че Веселин Маринов е хлътнал до уши по красивата ТВ докторка Неделя Щонова, разбра HotArena.

 

Във вторник следобед шлагерният изпълнител и водещата на здравна рубрика в Би Ти Ви бяха засечени от папараците на „Уикенд” да спорят оживено край столичен парк. Двамата изглеждаха точно като двама влюбени, които се карат.

 

Впрочем влюбен е само певецът. Хубавата лекарка засега не откликва на чувствата му и отбива атаките му, но току виж след време свалила гарда и пристанала на чаровния естраден изпълнител.  

 

Запознати твърдят, че д-р Щонова била поласкана от вниманието на Веско. Тя обаче се въздържала да му пристане, тъй като статутът й на омъжена жена не й позволявал. Неделя има граждански брак от 10 години, съпругът й Валентин Маринов е с четвърт век по-възрастен от нея и е архитект, бивш зам.-кмет на Пловдив. Двамата са родители на 9-годишно момиченце - Лилия-Сапфира, а д-р Щонова има и доведен син, който й е връстник.

 

Макар да е наясно със семейното положение на красавицата, Веско не се отказва от нея и не спира да я ухажва. На последния си голям концерт в НДК в края на миналата година, той изпя специално за нея хита си „Няма да ти дам да остарееш”, клекнал до креслото й в зала 1 на НДК. Докторицата видимо се смути, но нямаше как да го отпрати. В светска София от няколко месеца върви мълвата, че изпълнителя има връзка с красивата докторка, но дали е така, остава загадка. Все пак тези снимки не могат да бъдат категорично доказателство за връзка.

 

След вторнишката им среща в центъра на София, Веско и Неделя се разделиха с навъсени лица. Маринов тръгна пеш из намиращата се в близост градинка, а погледът му издаваше огромно разочарование.

 

В последните си няколко интервюта Веселин Маринов многозначително намекна, че в момента има „особени отношения с една дама”, но не било ясно какво точно ще се случи занапред. По тази причина не можел да каже, че има нова любов до себе си
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Разбрали
Преди 1 година
0
Това, че са роднини не пречи на Веско да се влюби.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Камбанария
Преди 1 година
0
Ех... Взеха го и Веско! Свършват качествените мъже! Похвала за професионално написаната статия.... П.Е.К.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахаха
преди 2 години
0
Вие не сте добре! Те са рода! Разучете малко по въпроса и ще разберете какви са им роднинските връзки и колко нелепо е написаното в статията!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени