Весковата Цветанка моли за прошка

3166
27 Март 2012, 09:21


 

Неочакван обрат претърпя семейната драма между Веселин Маринов и съпругата му Цветанка. Само 4 месеца след бурния си развод невярната му жена даде да се разбере, че няма намерение да затваря окончателно страницата на техния любовен роман. 

 

Доскоро Цветанка обикаляше от медия в медия, за да разказва колко наранена се чувствала, след като Веско скъсал изненадващо с нея чрез писмо от цели 34 страници, в което я обвинявал в изневяра. 

 

Бившата съпруга на шлагерния изпълнител очевидно е решила да смени плочата.

 

Цветанка разкри, че се чувствала безкрайно щастлива по време на съпружеския си живот с Веско и не спря да го хвали колко добър бил в кревата.

 

"Правехме секс в деня на балотажа. Беше сутринта, после Веско отиде да гласува за президент. Същата вечер получих писмото му, че се разделяме", сподели "отчаяната" съпруга.

 

Оказа се, че Веско се бил презастраховал в случай на раздяла с Цветанка. Преди да подпише предбрачното споразумение, адвокатите му го посъветвали да включи клауза, с която при развод да не се налага да дели имуществото и хонорарите, които е заработил по време на брака си, пише "Всеки ден".

 

Близки на Цветанка разказват, че за по-малко от месец след раздялата тя се е изправила на ръба на мизерията. Фризьорският й салон и изисканият й бутик за дрехи вече не работели. Списанието й "Сезони" пък безславно банкрутира. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени