Вестник „Всеки ден“: Да, Ники Михайлов заби Анелия!

https://hotarena.net/laifstail/vestnik-vseki-den-da-niki-mihailov-zabi-aneliia HotArena.net
Вестник „Всеки ден“:  Да, Ники Михайлов заби  Анелия!
Ники Михайлов най-после забрави бившата си любима Алисия и се прехвърли на нейната колежка Анелия. Освен, че двете са едно от най-актуалните имена във фолк бранша, те са и почти адашки, имената им започват с една и съща буква. Анелия и Ники Михайлов са тайни любовници от месеци, научи HotArena.

За връзката им се издаде самата изпълнителка навръх рождения си ден, когато окрилена от емоцията и стабилното количество алкохол, не можа да скрие радостта си, при появата на футболиста и направи откровено признание на микрофона си.

Изпълнителката на „Погледни ме във очите” отпразнува рожден ден на свое участие в столичен клуб. Самата тя не гледаше на вечерта като на нещо специално до появата на Ники Михайлов, когато изведнъж я окрилиха изпепеляващи емоции.

„Цяла вечер пееше вяло, дори изглеждаше тъжна. Не се усещаше никакво настроение на рожденичка. Някъде по средата на вечерта обаче, всичко се промени. В момента, в който Ники Михайлов влезе през вратата, лицето й направо грейна”, разказват присъстващи на купона.

Докато синът на Боби Михайлов всячески се опитваше да избегне снимките на папараците и да се добере до рожденичката обаче, самата тя кресна на микрофона: „Само ние си знаем какво има между нас”, и на мига се закачи на врата му.

Поведението й моментално скандализира присъстващите, които започнаха да шушукат и да нищят какво точно се случва между звездата и футболиста. 

Както „Всеки ден” писа, откакто Ники Михайлов излезе от мишата си дупка и отново започна да бръмчи из нощна София, двамата с Анелия си станаха твърде близки. Вратарят не пропуска нейно участие и въпреки ограничените си доходи към момента, се стреми постоянно да я изненадва с мили жестове. 

7 Коментара

аналия

преди 7 години

Аналия дебелата мазна курва по дебела от ивана отдавна се чука с перуката

Коментирай

Да

преди 7 години

След като Коко Динев й наби шута, Анелия си я прехвърляха официално Мартин Данона, Калоян Арсенов, Иляка и кой знае колко още, така че и на вратарчето няма да му е трудно да я прекара. Странно е, че като малка е участвала в ансамбъл 'Гласовити ромчета' и цигански хор 'Мургавелче', ромка ли е? А Ники Михайлов ще се скъса да демонстрира колко му е добре без Алисия – първо се натиска с година по-голямата от нея Анелия, след това и с Преслава /с година по-малка от Ася/ – все нейни колежки, все на тая възраст... Явно иска да я дразни или да демонстрира непукизъм. Вратарят даже е изтрил Алисия и Валери Божинов от контактите си в Инстаграм и Фейсбук страницата. Ася пък е както винаги сдържана и на ниво. Изобщо, има да гледаме още изпълнения :D

Коментирай

преди 7 години

Поне има излъчване и пее добре, за разлика от дъртата курва Ася Вакарелска! Какво като е напълняла, пак е нива над Алисия!

Коментирай

Ася грозотията е бита карта!

преди 7 години

Анелия е по-възрастна от Ася??? Изобщо не и личи! Ася изглежда като лелка до нея! И защо да я дразни?? Не може ли просто да си е харесал Анелия, или според теб всичко се върти около Алисия??? Аххахахаха Щом на лелката и става по-добре, нека си вярва! Ася и "на ниво" ахаххаххахаха Не думай! Високо е нивото и - мята гюбеци по кръчмите и събира салфетки по гумените си цици! Каква "класна дама" само! И това ако не е "успешна кариера" на проститутка....Как пък не можа един мъж да задържи тази пепелянка!

Коментирай

ти си бита карта

преди 7 години

На лелка изглеждаш ти. Хем си грозна, а от злобата още повече, хем си тъпа! Буквално селска пръчка ! Нещастница! И единственото ти щастие е да опюеч под всяка статия по Алисия. А, тя и е през левият джоб за твоето мнение , както и на всички ни! Радостното е, че хем си неизвестна, хем си тъпа, хем за нищо не ставаш! Алисия е, като момиченце на 18 години и тях ги слага в джоба си. Можеш само да си мечтаеш да изглеждаш като нея и да имаш всичко нейно. Провинциална пачеврула си си ти личи! Има и мъжки такива пачеврули... не е изключено и да си от тях ха ха ха ааааа

Коментирай

вещ

преди 7 години

Никога , ама никога няма голямата перука да позволи мамин Ники да се ожени за жена с дете. ЗАПОМНЕТЕ ГО! Там той командва парада, а мамин Ники само козирува. И оставете го какво казва и се изхвърля пред микрофоните в итервютата. Комплексар до небето и обратно, и абсолютно зависим от мнението на семейството. Може да си го слага колкото иска на дебелата и груба Анелия , те са си лика прилика и по физика и по интелект и красноречие. Но, само с слагането ще си остане. Ако изобщо и го слага, заяото той обича и това му е заложено да си мисли, че прави на яд на някого. Комплексар заблуден! Така ще си вее байрака от фуста на фуста. и семейство стабилно няма да има. ЗАПОМНЕТЕ ГО!

Коментирай

тъпа , та дрънчи

преди 7 години

Тези двамата колкото са тъпи, ако ги боли секундарно ще умрат! Не е истина просто! Тя тази буца за какво мъж не може да завърти, защото е тъпа и куха лейка. А и доста заприлича на лелка от годинките , тя отива към 40-те. Баба Ани, помечтай си още някоя годинка и после в пенсия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.