Вестник Всеки ден: Николета ще съсипе Валери!

https://hotarena.net/pod-pricel/vestnik-vseki-den-nikoleta-shte-sasipe-valeri HotArena.net
Вестник Всеки ден: Николета ще съсипе Валери!
Николета Лозанова е на път да съсипе не само имиджа, но и кариерата на бившия си любим Валери Божинов, научи HotArena. Пред свои близки футболистът от „Партизан“ се ожалил, че цялата гавра с него, „малките котета“ и неприличните му снимки, които изтекоха в публичното пространство, били продукт на злобна атака, зад които стояла Лозанова.

Валери разказвал, че Николета му била бясна след тежката раздяла. Бившата плеймейтка не спирала да смуче пари от съпруга си, като в един момент той започнал да изнемогва и да й отказва, пише \"Всеки ден\".

Тогава Ни Ло го заплашила, че ще му почерни живота и не след дълго предприела конкретни действия. Според Божинов тя разполагала със снимки от разкрепостените му чатове, тъй като неведнъж я е хващал да се рови в телефона му. Красавицата започнала да го рекетира, като при всяка негова стъпка встрани намирала начин да го злепоставя. 

„Тази жена е напълно луда! Закани се да ме съсипе и нищо няма да я спре! Чудя се още колко ли ниско може да падне! Не мога да повярвам каква е тая злоба, какво е това чудо от нея“, жалвал се футболистът пред приятели. Напрежението между двамата разделени съпрузи ескалирало, след като Валери не се появил на рождения ден на малката Никол. Той заявил на Ни Ло, че има професионални ангажименти и колкото и да иска, не може да се прибере за празника.

Като чула тези оправдания, Лозанова вдигнала луд скандал и го обвинила, че не иска да плати сметката. Казала му, че този път ще го срине със земята. След случая спряла да отговаря на обажданията му. Седмици по-късно Николета изпълнила заплахата си, като в медийното пространство лъснаха скандални фотоси на голата пишка на Божинов в палав чат с похотлива сръбкиня.

Футболистът стана за смях, тъй като прехваленото му мъжко достойнство в действителност е едно от най-малките във футболните среди. Това обаче не била най-голямата беда за него. Валери бил заплашен, че ще изгуби мястото си в „Партизан“, тъй като всички скандали около него се отразявали негативно на отбора и сривали доброто му име. Известно е, че от ръководството на футболния тим веднъж отправиха остра забележка на Божинов заради многобройните му селфита. След като голият му пенис обаче обиколи онлайн пространството, вероятността главата му да хвръкне и да остане безработен била огромна.

Николета няма сърце! Нищо няма да я спре, докато не го довърши“, шушукат в светските среди.  Иначе Валери официално призна, че има нова жена до себе си. От няколко седмици футболистът живее на семейни начала с 39-годишната сръбкиня Биляна Дол. „Малко по-възрастна е от мен, но има страхотно тяло и е много добро момиче“, казва Валерко.
 

49 Коментара

monika

преди 7 години

Ама вие в какъв филм ни вкарвате? Първо, нали Валери и Николета не живеят заедно? Как тя се е сдобила с телефона му със личния му чат със сръбкинята? И откъде е знаела за голите му снимки в него? Сигурно има свръхестествени способности? А може би тя самата ги е направила с цел да ги пусне в мрежата? После как тази жена протегнала дългата си ръка и във всички жълти сайтове и вестници продиктувала какво да се пише за бившия и благоверен? Това някой с умствените възможности на Валери би го повярвал, по практически не е възможно и дори абсолютно безсмислено. Валери е взет на подбив от жълтите медии от много години насам. Даже той самия се оплаква че не спират, но в същото време жълтото е единственото което показва. Други ми прави впечатление. Николета не коментира публично техните отношения, а той се насра да дава интервюта с подробности кой, какво, защо. Това провокира още повече жълтите медии да съчиняват и изопачават нещата. А после същия този реве, че не спират да се ровят в личния му живот, след като малко преди това той е развял бельото си пред тях.

Коментирай

сдхкбквул

преди 7 години

НИколета няма АКЪЛ, не сърце. Безгръбначно, просто селско цигане

Коментирай

МАрия

преди 7 години

КОГАТО ВЕЧЕ СИ БЕЗРАЗЛИЧЕН НА ЧОВЕКА ДО ТЕБ,КАКВОТО И ДА ПРАВИШ НЯМА НИКАКВО ЗНАМЕНИЕ.ВАЛЕРИ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА,НО КЪСНО СЕ ОТТЪРВА ОТ ТОЗИ КЪРЛЕЖ.

Коментирай

wow

преди 7 години

Да, преди Ася беше не знам си каква, а сега е Николета. Ми той тоз Валери перфектен и безгрешен излезе. И все жените са му криви.

Коментирай

Klavdia

преди 7 години

Много ми е чуден този човек, прави деца, а после бяга от отговорност. Николета поискала да плати сметката. Ми това е най-малкото което може да направи. Тази сметка какво, да не е милиони? Не е организирал тържество, не е платил за него, не е присъствал, а на всичкото отгоре бил изпратил някакъв си подарък по някакъв си човек. И накрая жертва горкия. Ами кой му ги направи тези деца, комшията ли?

Коментирай

!

преди 7 години

Ами да си се сетил с каква зла жена си имаш работа още докато си я поручваше в Италия. Всичко живо ти се подиграваше ти обаче вярваше на лъжите и. Беше подвластен на манипулациите и затова сега си сърбаш супата. Тая сама като куче, ти щастлив и влюбен еми това я озлобява още повече. Но като гледам на Божинов през къде му минава НЛайното само се излага и става за поредната порция смях. Той си живее с нова жена, истимаро и казва че е влюбен и много щастлив, разказва колко е красива и разбрана тая пък тръгнала да го дебне. Лозанова, Лозанова и капка достойнство не ти е останало.

Коментирай

66

преди 7 години

Бе ти в ред ли си? Чуваш ли се какви ги плещиш?

Коментирай

през патката му е караджовката кво щяла да каже

преди 7 години

Няма какво да се мъжем жената до него е клади над НикитУ . Това я съсипва най много, другото е че сега друга му бърка в джоба и после за него лозана е едно минало, едва ли не кошмарно както намеква той постоянно в интервюта е това просто и довърша и къса нервите.

Коментирай

Стела

преди 7 години

Никлозета е впрегнала раята да брани хахаха. Нали уж работи и взима най-високата заплата сред водещите, толкова ли не може да плати тя веднъж. Детето е й нейно или й свиди и предпочита да си купи парцал менте хаха. Голяма смешка е бедната.

Коментирай

оф

преди 7 години

Не разбирам Хотарена защо сте толкова упорити и следите всяка една негова крачка. Човекът ясно показва безразличие към вашата "шефка" Николета Лозанова затова не се излгайте, защото е най-грозно когато една жена е абсолютно безразлична за един мъж, тя обаче да продължава да му се навира без значение под каква форма. Не разбрахте ли, че човекът си има нова жена, дори живее с нея, казва пред всички че е влюбен, че е щастлив какво повече искате. Така вашта любимка се вкарва във филми в които единствено усмятата е тя, защото буквално с всяко едно дадено интервю след като тя се осера той я смачква и унижава. Ама тя си го заслубава..последното му дадено интервю е тотално, ама тотално показва не само безразличие към нея ами и си личи неприязън.

Коментирай

странно

преди 7 години

Досега величаехте циганката.Какво се случи,че почнахте реално да пишете нещата.Не вярвам да сте прозрели истината...По скоро не ви е платено за следващата помия дето трябва да лиснете в лицето на Валери.Не ви ли е платила циганката?Да не би да е закъсала за парички?Няма го Валери баламурника да и дава пари и с тях тя да ви плаща да му изливате всеки ден по един бълвоч в лицето...

Коментирай

?

преди 7 години

НЕ РАЗБИРАМ ЩО ЗА ХОРА СА ТЕЗИ ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ И СЕ КЕФЯТ НА ВАЛЕРИ?Той напуска Втора жена с дете,скъса се да се излага и да твори простотии с разни моми,стана нарицателно име за глупав женкар,новата му била!!!!!39- ГОДИШНА ЗАПАЗЕНА и виждате ли,била класи над бившата- и как разбрахте,поредният Миндил,че и Дърт-а,бе, ей ,я се осъзнайте-ВАЛЕРИ Е ЕДНО ГОЛЯМО,МИРИЗЛИВО ЛАЙНО И ТАКОВА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ-ЯЗЪК ЗА ДЕЦАТА МУ!

Коментирай

мали мали

преди 7 години

Голям цигански панаир с тоя Клозет.Размириса се развоня се и вонята смарди яко.Мали мали мали Валери бе луд ли беше да взимаш тая злобно миризлива циганка.Сега тежко ти

Коментирай

Калина

преди 7 години

Хм, не е ли странно колко набързо Валери си прибра в къщи друга жена. Били си приятели още от миналата година ;). Колко лесно и набързо я прежали онази "незаменимата" :0, а тя милата се фукаше как щяла да му е последната, а то айдеееее набързо с нова, че я хвали и прехваля. Добре че ти дойде акъла в мозъка Божинов иначе щеше да те досъсипе бившата ти втора. Тази новата обаче е много красива жена, и ако съдим по снимките колко добре изглежда Валерко и винаги широко усмихнат то наистина е щастлив.

Коментирай

Валя

преди 7 години

Боже, Божеее тая пача забрави, че именно той я направи това, което е, щяла да го съсипе. Абе тая верно и да й се изсерат на главата пак няма да я свали. Нищожество такова. Проститутко ти вече си съсипана, ма!

Коментирай

АЙ СИКТИР

преди 7 години

А що за хора се кефят на злобна проститутка??? Валери поне е добър човек, а личния му живот не засяга никого. ТОЧКА Знаем, че простутката Клозета е сама и без пари, носи ментета и затова е изперкала съвсем. Вдигнала скандал не, защото го е нямало, а защото не отишъл да плати сметката - проста като галош.

Коментирай

?

преди 7 години

Кой малоумник прави дете на проститутка? Аз в България друг по-прост не знам да има

Коментирай

до АЙ Сиктир

преди 7 години

Между злобна проститутка и злобна чалгапевица не виждам разлика, а ти как разбра кой е добър и кой злобен-от вестниците ли или казаха по телевизора?Искам и аз така да съм без пари като Николета ,ама и да работя в БТВ!

Коментирай

Klavdia

преди 7 години

Мила ми Стела, мен никой не ме е впрегнал и не съм ничий рая, за разлика от теб може би. Като гледам колко коментарчета си наакала под различни псевдоними и като гледам злобата и простотията ти, ясно ми е теб кой те е "впрегнал". Дано само госпожата....пардон госпожицата да ти плаща добре, иначе съвсем си за ожалване ако го правиш безплатно.

Коментирай

истина

преди 7 години

Тъпанар,съсипа те Алисия мнооого,много отдавна и не е спирала и до днес ,но ти си прекалено тъп за да го разбереш и е късно да го поправиш!На 18 не се правят бебета,когато си в началото на успешна кариера и бляскав живот пълен с много хубави Неща!

Коментирай

азз

преди 7 години

Съветвам Валери да се заеме с разрешаването на тези конфликти по съдебен ред! Смятам, че адвокатите му са добри и ще направят така, че всеки да си получи заслуженото. Не е нормално да се правят подобни циркове, пък било то и в такава несериозна интернет страничка! Време е някой да върне Николета там, откъдето е дошла!

Коментирай

валя

преди 7 години

Ако бившият ми мъж захленчи, че съм го потърсила да плати разход по детето ни, ще го навра в на кучето гъза. Никаква чест не му прави на Божинов това. Много ниско падна. Николета му се обадила да го пита защо не е на рождения ден на дъщеря им. А за какво да му се обади? Да го пита как е? Била искала той да плати разходите. А защо да не ги плати, след като не си е направил труда дори да присъства на празника? Срам и позор са такива "бащи". Как не му се паднах аз за жена, че щях на две на три да го сложа на място този плазмодии. Ще се хвали напред-назад, че купува коли кеш, а ще се скрънзи за собственото си дете.

Коментирай

gof1

преди 7 години

Така е, но той забрави как го направи на 2 стотинки преди години пред цяла България и как го изкара най-лошия баща. Сега гледам друга песен запяла. Още едно доказателство, че тази жена е фалш и лицемерие. Но не очаквай от елементарно и посредствено човече като Валери да си даде сметка за това.

Коментирай

?

преди 7 години

Като знам каква интригантка е Ася Дойчева,що ли си мисля ,че неприличните снимки на Валери и чатовете му може и да са нейно дело.Лекичко ги пуска в подходящ момент и всички си мислят ,че са разпространени от Николета.Гледайки Инстаграма на Алисия ,забелязвам,че преди около две седмици написала нещо за това ,че размера имал значение ,хм, ама за миглите-аааааха ,доста смело и нагло!

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

Ами намери си и ти един богат Валери, отврати го бързичко от себе си (туй ще да е най-лесната част от задачката) и се опитай да го навреш тук и там. Нали Клозетка беше силна и самостоятелна жена, нали голяма заплата взема от БТВ, за която други се скъсват от работа с акъла си и правят авторски предавания? Защо да не се лиши от някое мазило, от евтин билет до Мадрид или от някое парцалче, та сама да плати на дъщеря си рождения ден? Хванала с дете един състоятелен мъж и вече готова да го дои. Наистина достойно поведение... Като се има предвид, кой плащаше за нея и за детето всичко до шушка миналите 5 години. А Валери си е Валери, ТЯ много добре е знаела с кого и за КАКВО се е хванала навремето.

Коментирай

валя

преди 7 години

"Силна и самостоятелна жена" беше Дойчева до колкото си спомням. В същото време искаше 5 цифрена издръжка, почивки във Дубай и имуществото на Валери. И ако не ме лъже паметта неговата кариера пропадна в мига в който се захвана с нея. Както виждаш Николета не само е организирала, но и платила празника на дъщеря си. Благодарение на нея детето е имало рожден ден, иначе ако чакаше на баща си.....А що се отнася до това да си намеря един Валери, не благодаря! И от моя бившия нищо не става, но това е най-голямата отрепка от родните популярни личности. Даже "отрепка" е твърде мека дума за него. А за отвращението.....той отврати цяла България от себе си. Така като гледам е започнал да отвращава и сърбите.

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

Тука по изключение не става дума за Дойчева. А това, че е имало организиран празник е нещо съвсем нормално и в реда на нещата, а не повод да се биеш в гърдите. Правим го всички родители. И не публично, че да събираме лайкове, ами заради щастието и удоволствието на децата си. По същия начин празнуват и други популярни личности, при пълно изключване на общественността. Но за да се стигне до тоя извод се иска глава на ременете, не кратуна и дискретно отношение най-вече заради чувствата на детето. Клозетка и понятие си няма от правописа даже на тази дума. И ти би трябвало да се въздържаш от квалификации за бащата на детето си, чиито гени то също носи и когото ТИ си избрала за родител.

Коментирай

оооооо, вярвай си

преди 7 години

На тия фантасмагорични филми и интриги тип Николета Лозанова може да вярваш, но единствено и само ти. Алисия и Божинов са в перфектни отношения, и певицата го каза, дори го защити че е перфектен като баща.

Коментирай

офф

преди 7 години

Абе вие наред ли сте бе. Човекът изпратил 2000 евро, ама коза ти знаеш ли коя бг майка разполага с толкова , било нормално да искала, като е парцал и живее от подеяния е нормално но за нея, но иначе НЕ Е. Като няма достатъчно ще направи рожден ден какъвто може да си позволи, ама нали трябва да се пишеееее, да се говорииииии, ай сиктир от разбирачки,,,тая да не би да го е направила за детето си, ако беше така нямаше да вдигне целия този шум. Ще му седне на патката на Божинов, ония ляга и става с друга мацка, оная само ходи и се излага. Амн от истериите на тази луда жена. Че казват си платила за лайкове, иска и се да харчи като съпруга на милионер , че и за принцеса са взела била крещяла...като крещи, затваря телефона и у лево на село.

Коментирай

lili

преди 7 години

за валери младши може да не плаща и да не се интересува ама за никол4е неможе ех николето вси4ко което правеше за алисия сега отиде при теб не се вземай толко на сериозно никои не те брои за слива даже

Коментирай

дфтъуии

преди 7 години

Николетке нали навремето намекваше че Валери не ходел на РД на първородното си дете, а сега какво стана. Ами може пък от непоносимост към теб да не е дошъл, то е ясно че си обича децата и ДВЕте по равно колкото и да ти се е искало да не е така. Колкото дава на Алисия за сина толкова ще дава на второто си дете. Ти не си нищо повече от майка на детето му и с нищо не си по различна от Алисия.

Коментирай

валя

преди 7 години

До "Жалка картинка" и всички други нейни псевдоними. Понеже голяма дискусия предизвика коментара ми, се чувствам длъжна да ти отговоря. Явно Николета също като на онази другата ти е крива за всички незгоди в живота. Много злъч и мръсотия. Значи много публично правила всичко. Ами защо киснеш в профила и денонощно? Човек има избор какво да следи и от какво да се интересува. Доста подробно ми описваш неща с които аз не съм запозната, точно поради причината, че не вися и ровя по профилите на хората. Винаги бих застанала на страната на дете, което е ощетено, без значение чие е. И нищо не може да промени мнението ми. Валери Божинов е провал. Пълен! Тотален! Провал в кариерата, в брака, като баща, син, приятел.....На него нищо не му остана, даже самоуважение. Единственото което има са децата му. Ако загуби връзка с тях, какво му остава? Бяха му виновни майка, баща, жените, приятелите, България...Все някой и нещо му е криво. И стигам до извода, че няма опция този човек да стане поне по-добър баща, да не говорим за човек и футболист. Той упорито копае дъното и няма изгледи това да спре. Факт!

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

ВАЛЯ ЛИ СИ КЛОЗЕТА ЛИ СИ ХОДИ НА ДОКТОР БЪРЗООООООООООО

Коментирай

До всички фенове на Никлозета

преди 7 години

Може ли да ми отговорите къде са татусите на Николета в последната й фотосесия , където е рекламно лице на оптика ?! Нито ,, Nicol ,, нито татуса на ръката й е там ... Толкова ви е фотошопирана идолката , чечак са й махнали татусите ... После ми кажете , че е натурална красавица

Коментирай

VANKO 1

преди 7 години

БРАВО ТОЧЕН СИ

Коментирай

Jena

преди 7 години

Takuv oligofren da e tozi Bojinov che... To ne sa chupki,mucuni ,stoiki.. Nz kak mu se vruzvat momichetata,mene me e gnus ot nego daje.Nishto chudno da ima nqkoq bolest ot malkite i golemite koteta. Kolkoto i pari da ima za mene e pulna jena i nikoga ne bih mu pusnala

Коментирай

sport

преди 7 години

Чух че новата изгора на Вальо "двата леви крака" била наборка на майка му. Е, Божинка по-ниско не можеше ли да паднеш? Резила ти край няма.

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

В грешка си, всеки сам е отговорен за неСгодите в живота си. И за избора си на съпруг-провал,и за избора си на това, с което печели известност. И за избора си на PR със съмнителни познания по граматика, пунктуация и ограничен кръгозор, който й позволява единствено да повтаря все едно и също. Докато клиентката ти не прояви поне загатнати признаци на гръбначност и не спре чрез теб и този сайт да ни демонстрира личните си терзания, комплексирани изхвърляния и калпаво прикрити заплахи, ние няма да спрем да си правим гаргара с нея.

Коментирай

Валери валери

преди 7 години

Горкия Валери .Пати от добрината си.Жал ми е за него.Тая долна циганка ще го изнудва цял живот.Не е лесно с цигани да си имаш работа.Те са много отмъстителни.Циганката никога няма да му прости ,че я заряза.Пеевски държи жълтите сайтове като този.Чрез тях цигънката ще пише лъжи за Валери за да го кипази и настрои общественото мнение против него.Цел и е да отблъсне момичетата от него за да бъде сам и тя да му взима парите.Затова четеме всеки ден бълвочи за него.Горкия

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Ми нека се пробва, кво ѝ пречи? Акъл нема, да се усети колко се излага, възпитание също, та да прояви такт и достойнство. Вие кво очаквате от такъв злобен, разтресен от комплекси и мания за величие урунгел, повервал си че изглежда добре с полимерно виме, гипсиран от ботокс, лифтинги, луфтинги и бах ли го кво още фейс? Алчния караджовски енергиен вампир ше продължава да сее смрад и зло, докат на некой не му писне. Засегнатите засега са невероятно търпеливи, просто щот на никой не му се занимава с утрепана пръдла. За тоа Помиярник такива уникални неща моа да излезнат, че ви е бедна фантазията. По–добре е да се снишава на завет под клиентовете и да не надига много много глава оттам, че мазното мина и замина, а живота е скъп, дори и за ментета на D&G. Видно, че Валерката вече неще да плаща като балък супер завишените разходи на будоарната жрица. Мдам, трудни времена настават, ше има да издухва на Шиши, бакшиши и кой ли още не за една почивчица до Дубай. Та за тва така апе и плюва отрова като настъпена змия.

Коментирай

АзЪ. /допълнение/

преди 7 години

...настъпена змия. Прекалено много ѝ се насъбра. Незаменима, ама дрън дрън. Замениха я със светлинна скорост. Незабравима - да бе, добре че са жълтурниците с техната дрисня, та да се сещаме коя беше амортизираната от ебане плеймейтка с дебелите балдъри и римски сандали. Принцеса била – ахъм, на тротоарите. Казаха ѝ го даже твърде учтиво като за потомък на Стоичков. Евтина дрисла, с никъв вкус към дрехи, аксесоари и употребата им по предназначение. Чак да ти стана жал като ѝ гледаш модните, па и не само, изцепки. Редко тъпа сган, а лошото е, че и невероятно злобна и отмъстителна. Валеркатас бая ше има да пати, ама квот сам си ги напраиш, никой не моа да ти го напраи.

Коментирай

до: до АЙ Сиктир

преди 7 години

:D И сигурно и искаш да си циганска проститукта, лизачка на всякакъв вид пишки, за да си купуваш парцалки-ментета! Мечтите се сбъдват, не спирай да всярваш :O

Коментирай

Браво на Валери ПИЧ

преди 7 години

Каквото и да се пише за него се вижда с просто око че си е загубил акъла по тази новата. Един мъж никога няма да заживее с една жена ако няма сериозни намерения към нея. Той заслужава да бъде щастлив, добър човек е и си личи че тази жена го прави щастлив. И за разлика от снимките с Клозета на които винаги беше като надила сложен и инструктиран каква поза да заеме, то с Биляна изглеждат и двМата много естествено и влюбени. Колкото и да се напъва поръчителката на гнусните статии да го прави резил няма да и се отдаде, защото цяла БГ знае какво огромно и миризливо л.йно е самата тя. Интригантка, злобна, неграмотна и хипет меркантилна. Браво на Божинов навря е там където и е мязтото в трета глуха.

Коментирай

ha

преди 7 години

И какво , ако е наборка на майка му? По-добре ли е да е неграмотна, злобна , необразована проститутка , като бившата му "съпруга"? Интелигентна , живее със семейството си не къде да е ,а в Швейцария, сигурно е една идея по-високо от този сбръчкосан, спечен кокаляк, разложен от венерически болести лилипут. И до кога ще са ти проблем годините на хората? да не би да си първа младост? Дърт шебек !

Коментирай

Шиши

преди 7 години

Тази е пълна порнография от всякъде. Де, да беше само Фотошопа ! Това изчадие е родено само за клюки, интриги, манипулации и всички възможни гадости на този свят. Долно изчадие!

Коментирай

Минет Простакесова

преди 7 години

На Божинката можеш само да му раздухаш козината от тук насетне, ама се съмнявам ,че и това ще ти позволи. Аз, ако съм на негово място ще те изхвърля от апартамента, ще си прибера колата , а дъщеря му ще живее където живее майка й. нали има семейно жилище в Пловдив и Божинов построи палат на родата и в с. Караджово. Има къде да я отглежда той си плаща издръжка. А, като стане пълнолетна ще и купи жилище , ама на дъщеря си на име. И този верек долен, тази неграмотна шаврантия ще я залича от света. Да духа от Пловдив до София или да си купи сама жилище парцала смотан с гъза си, както прави всичко до сега. да те видя как тогава ще си отваряш устата смотло раздрънкана! да те постави там от където те взема--- улична пачавро!

Коментирай

klozeta

преди 7 години

Божинов Президент !

Коментирай

Vili

преди 7 години

Искам само да ви издам което явно вие не знаете на Валери Божинов кариерата му пропадна откакто се захвана с НИколета. Той имаше предложения за Япония тя каза че няма да отиде там и той не прие...... Николета спеше с Михайлов , Пеевски и кой ли още не, както и Валери имаше връзки, изобщо не са свят и двамата, но тя беше причината Алисия да не пуска малкия при него заради Николета която правеше интриги нон стоп и която не спира и до ден днешен. Валери не си е лишил децата от нищо и ако не е той Никол ще ходи гола и боса защото Николетка мисли само и единствено за себе си, защо не излезне и не каже,че детето беше отг;едано от две бавачки от майка и и сестра и????????????

Коментирай

Vili

преди 7 години

Искам само да ви издам което явно вие не знаете на Валери Божинов кариерата му пропадна откакто се захвана с НИколета. Той имаше предложения за Япония тя каза че няма да отиде там и той не прие...... Николета спеше с Михайлов , Пеевски и кой ли още не, както и Валери имаше връзки, изобщо не са свят и двамата, но тя беше причината Алисия да не пуска малкия при него заради Николета която правеше интриги нон стоп и която не спира и до ден днешен. Валери не си е лишил децата от нищо и ако не е той Никол ще ходи гола и боса защото Николетка мисли само и единствено за себе си, защо не излезне и не каже,че детето беше отг;едано от две бавачки от майка и и сестра и????????????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.