Ветко Арабаджиев подари на наследника си кола за 1 милион!

https://hotarena.net/lubopitno/vetko-arabadjiev-podari-na-naslednika-si-kola-za-1-milion HotArena.net
Ветко Арабаджиев подари на наследника си кола за 1 милион!
Ветко Арабаджиев поздрави наследника си с уникален подарък. Синът му Вълчо получи последен модел „Астон Мартин“ за завършването, видя HotArena.


Пловдивският милионер изненада наследника си с луксозното возило, по случай дипломирането на Вълчо Арабаджиев. Както е известно младежът завърши швейцарския „Льо Розе“ и отива да учи право в Лондон.


На партито в столичния „Кемпински“, Ветко и Маринела тържествено връчиха ключовете на сина си. Младежът се обзаведе с чисто нов „Астон Мартин Ванкуиш\", модел 2015 г, с всички екстри и 572 конски сили

„Добре дошла вкъщи, красавице!\" е написал във фейсбук профила си наследникът на пловдивската хотелиерска фамилия Арабаджиеви–Вълчо, по повод подаръка.

Младежът вече дебютира с колата на абитуриентския си бал в София. Това е първата му кола, а семейството я поръчало малко преди да пристигне за партито си.


Освен автомобил, Вълчо Арабаджиев получи и подарък–атрактивно парти с полуоблечени полицайки. Купонът малко го смути, тъй като в Льо Розе правилата не позволят подобни забавления за учениците.


„Той е изключително скромно и интелигентно момче и нищо чудно да вижда подобна гледка за първи път\", коментират от обкръжението му. Брат му Владо, популярен като светски плейбой, не пропусна да се снима с разголените красавици за спомен.


Що се отнася до автомобила, младежът ще го откара в Лондон, където ще учи право.

6 Коментара

Dee

преди 8 години

Момче, което е завършило в Institut Le Rosey, може само да е безкрайно ерудирано и възпитано. Там не толерират нищо друго. Българската простащина само ще го увреди!! Родата му няма да я коментирам. Дано той не се подлъже...

Коментирай

kosio

преди 8 години

1 милион............da,ama ne! Sverete si pazarnite ceni na Aston Martin!Okolo 200 000-300 000 evro! Kato zapochnete da se izsilvate,nqmate ravni!Arabadjiev,i kakvo....?

Коментирай

jenn

преди 8 години

нали трябва да има гръмки заглавия, че да се излъже някой да прочете и да коментира

Коментирай

Мики

преди 8 години

Ще се подлъже...крушата не пада по-далеч от дървото!!!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Татенцето непременно треа се щракне с чашката и пурата. Селтак та дрънка.

Коментирай

smelly_cat

преди 8 години

Рядко коментирам, но тук ще си позволя. Това момченце изглежда на светлинни години пред роднините си в интелектуално отношение. Това, че танцьорките са го изненадали и не са го впечатлили само показва, че не е пошъл. И само си представям родителите му, докато са замисляли тази "изненада", сигурно са си мислели, че имат невероятна идея, а то пошлост и селяния....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.