ВЯРНО Е! Емануела показа шокиращи снимки със синини по детето си! Динев пиел и водел жени, докато гледа сина си (Още фрапиращи разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/viarno-e-emanuela-pokaza-shokirashti-snimki-sas-sinini-po-deteto-si-dinev-piel-i-vodel-jeni-dokato-gleda-sina-si HotArena.net
ВЯРНО Е! Емануела показа шокиращи снимки със синини по детето си! Динев пиел и водел жени, докато гледа сина си (Още фрапиращи разкрития)

Колкото и да не ни се вярваше, колкото и да се надявахме да не е истина – разкритието на HotArena ще се окаже вярно!

 

Преди броени минути фолк певицата Емануела показа публично снимки със синините по 1-годишното си детенце и направи шокиращи разкрития за бившия си Димитър Динев.

 

Както HotArena първа писа, по-рано днес се появиха съмнения, че Митко Динев е посягал на невръстното си дете. За това намекна самата Емануела, но подробностите се появиха няколко часа по-късно отново в социалния й профил.

 

 \"\"

 

Певицата публикува две снимки с раздраното вратле на бебето Димитър. По думите й в такова състояние татко му го е върнал след последното им виждане.

 

„Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките? Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него?“, беснее разстроената майка.

 

„Мислех си, че шамарите, които отнесох в петия месец на бременността ми, а и много други неща, не са изолиран случай“, продължава Емануела. И добавя, че наскоро е научила за дело на Митко Динев за нанасяне на телесна повреда. Явно става рецидив…

 

 \"\"

 

А ние, редакторите на HotArena питаме:

Какви дълбоки комплекси трябва да имаш, за да посегнеш на бременната си жена?

Колко болен мозък трябва да си, за да посегнеш на невръстното си и беззащитно 1-годишно бебе?

 

Отговорите оставяме за вас в коментарите по-долу.

38 Коментара

душица мила

преди 8 години

Страшно е! Отвратително! Малко,красиво създание не заслужава да се отнасят така с него.Емануела да си търси правата и да го лиши тоя изверг от правото да бъде баща.Той не заслужава.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Е,колко па трябва да си проста на човек,който посяга да му родиш дете,па и да му го оставяш само????Аре стига си ревала...брантия дърта!!Сега Диневи ще ти изакат некой милион да мълчиш и утре ще кажеш,че детето се е ожулило само.Ебахти и майката

Коментирай

преди 8 години

Емилио, понеже знам, че четеш тук ще ти го кажа направо- не се начеса! Така е като търсиш и гледаш всеки път портфейла! Какво очакваш от дете на 20 и няколко? Да е готов за баща? Да се грижи за теб? КАЖИ? Ами Митко ти е третото дете! Другото което е, че децата когато започнат да пълзят и да прохождат се удрят навсякъде, всяка майка го знае! Нормално е да се случи, но ти искаш да изсмучеш максимално пари от Диневи и постваш снимки. Ако при теб падне, сигурно ще е нормално. Според мен, прекаляваш вече и не си за съжаление, а за ПОДИГРАВКА! Седни си на дупето и не се прави на певица, щот не можеш, отдай се на нещо, за да помагаш на децата си и стига си ревала, ставаш по- отвратителна!

Коментирай

КЛОЗЕТА

преди 8 години

ми те хората си го казаха и тук и в страницата ти - вместо съжаление будиш отвращение вече...

Коментирай

ана

преди 8 години

Тази кога са събрани и кога разделени-вече се обърках.Следите по детенцето едва ли са от бой,сигурно си е омотало вратлето в нещо в момент,когато не е нблюдавано.Насилието от мъже към жени не го одобрявам(колкото и дразнещи да сме понякога ние жените).Емануела явно изживява кризите в нета,защото и за други мъже е създавала съмнителна репутация.Много от мъжете не знаят как да се държат спокойно с бременните си жени,много от тях и не знаят колко грижи отнема отглеждането на едно дете.на жените в тези ситуации обикновено е по-тежко,оттам идват и нервните,които явно Емануела избива в нета.

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Чуди се курвата как да изкопчи пари, но не е попаднала на дашна фамилия. На вратлето да не е написано името на детето? Никое дете не заслужава насилие, но снимката нищо не доказва.

Коментирай

AZZ

преди 8 години

Дори Законът казва, че дете до три годишна възраст се среща с родителя си в присъствието на този, на когото са присъдени родителските права! До три годишна възраст детето не се оставя с приспиване! Ако Емануела е проста и не го знае, нека поне някой адвокат да я посъветва! Жал ми е за детенцето с такива родители!

Коментирай

жалко да детето

преди 8 години

Детето е с охлузено вратле.Емануела не го е оставила на кой да е,а на баща му.Вашите мъже не са ли оставали да гледат децата.Било то за 2-3 часа.Те белите стават за секунди,от ясно по-ясно е ,че ''бащата'' е безотговорен.Ако Емануела се е надявала на нормални взаимоотношения с този ( дори не мога да го нарека човек) ,би трябвало вече лампичката да й светне.От този индивид баща няма да стане.Разглезен,задоволен нехранимайко.Свикнал да получава всичко на секундата.И тръгнали да разправят,че работил.Какво работи.Син на баща си навярно.Такива не трябва да се размножават.А на нея къде й е акъла.Виж баща му,чичо му и помисли.От всяка с която преспят имат деца.

Коментирай

преди 8 години

На всички професорки по-долу, пожелавам ви същото. Вие хабер нямате явно какво значи домашно насилие, . Който не го е преживял, нищо не разбира, докато не изяде тупаниците. И как да го разбере по-рано, образован, живял в чужбина, с друг поглед върху нещата... Е, не би, генът си казва думата. На Емилия защо не и ревнете насреща, че лъже и че се чуди как да очерни мъжа си? Откъде да е знаела, че е такъв, той да не я предупреждава предварително? А зарязаните от тях жени да се оправят сами с децата си, и тях не виждате. Нито парите, нито образованието ( кой знае как е взето) явно не могат да ги променят. Хайлайф.

Коментирай

Ването

преди 8 години

На снимката има един нокът-маникюр и един нелакиран такъв. Емка кого води за "свидетел"?

Коментирай

Vax

преди 8 години

Права си за всичко! Ама Вмануеала защо търси само портфейли, а не истински мъж? И в Къртицата си пролича колко е меркантилна, а за детенцето жалко! ПакТЯ е виновна, след като знае какъв е Ди нев ида го даде!

Коментирай

Хаха :*

преди 8 години

Значи тая ми е супер отвратителна, ама и в папараци като я гледах се отчаях...изкара го тоя най-черния на планетата, а тя света вода ненапита, айде моля ти се, като е толкова лош и те е биел още като си била бременна, защо не си си тръгнала, нали и се хвалеше, че сама се издържаш, кво прави тогава при него тогава...сама си си виновна, тъй че сега и да се тръшкаш смисъл няма

Коментирай

888

преди 8 години

Много жени смятат, че след като даден мъж има пари, това значи че всичко ще е наред.Ще се съберат с него, ще са щастливи , ще ходят по почивки и ще цари пълно разбирателство.Да ама не, както богатия така и бедния има характери.Както един строителен работник може да пие вечер и да бие жена си, така и един богат човек също може да има много неприятни черти в характера.Имам близък , който е мечтата на златотърсачките - млад, богат , хубав и постигнал всичко сам.Да де ама за да го постигне е развил доста резки страни в характера си и може да ви срине само с една дума.Затова на първо място се опознава човека и се вижда какъв е и след това се предприемат сериозни стъпки като деца и бракове.

Коментирай

късмет

преди 8 години

Много е лошо,когато любим човек те разочарова.Аз й съчувствам,защото знам,че на нея като жена й е по-тежко-бременност,операции,всичко е преживяно от нея.Бащите някак винаги са като странични наблюдатели в цялата тази работа.И когато за капак се окаже,че може би не сте един за друг разочарованието е голямо.Има една приказка,че семейният живот е въпрос на късмет.Никога не може да си на 100% сигурен,че всичко ще е ок.Специално при Диневи-старшите си сменят често жените,но това е характер.Енрике Иглесиас например е син на Хулио,който се слави като женкар,но самият Енрике му се носи славата,че от над десет години е само с Курникова и с никоя друга(тоест друг характер,други потребности и т.н.)

Коментирай

Мария

преди 8 години

БИХА Й ШУТА В ГЪЗА С МАЛКА ИЗДРЪЖКА И СЕГА ПОБЕСНЯ,че НИЩО НЕМОЖА ДА ИЗКОПЧИ.НЯМА И ДА МОЖЕШ МАРСОЛКЕ,..,,.ТАМ ПАРИ НЕДАВАТ!!!

Коментирай

fifi

преди 8 години

Емануела, а ти нормална майка ли си? От къде те взеха, от същите дискотеки и кръчми. Там си вадеше хляба, сега използваш детето си, за да не те забравят хората. Хората с талант и качества не си вадят кирливите ризи на показ, а бранят личния си живот.

Коментирай

milichkoto

преди 8 години

Колкото и да опознаваш един човек,баба ми казваше така: ''От човека по скрито няма" И е истина.Само се огледайте.Колко хора се женят,живеят щастливо и хоп,става нещо и всичко отива по дяволите.Нима не сте чували приказката :''Не мога да го позная тоя човек'' или ''явно никога не съм го познавала''.Емануела сподели,че тя пари от него не е видяла и всичко сама си е плащала.Детето не си го е направила сама.И доколкото се разбра е било планирано,което ще рече ,че въпросния мъж ясно е осъзнавал отговорността ,която поема.Детенцето е толкова хубаво.И тези охлузвания ...на никоя майка не пожелавам ...

Коментирай

?

преди 8 години

На тези снимки аз не виждам кожа и коса на дете на 1 година. Нараняване се вижда, но това не е детско вратле.

Коментирай

Do ?

преди 8 години

Абе малоумник прост гъз ,това е бебешки врат и коса , тъпа пацул майка ти да еба марш на село ,копелдак нещастен!

Коментирай

На майка ви в човката на всички ,които сте коментирали

преди 8 години

Ей ебалници прости ,кво сте седнали да ми пишете емануела ква майка е трето-пето ! Че тя за нищо не става и е пална пародия така е ,ами тва детенце ,душичка златна, неопетнена каква вина има ?и какво е значението на кой е детето!фактите са налице ....! тая халка Динев заслужава да му калцат прастите един по един ,педал миризлив ! А емануела ако има малко мозък няма да му даде да припари до това детенце повече !!!! събудете се!

Коментирай

pu bed

преди 8 години

tova e tvoq vrat sigurno.aman beee,ne vi li pisna,deteto e vidimo naraneno,a vie se nadprevarvate da si 4ekate ot gazovete.pu prost narod.

Коментирай

aaaaa

преди 8 години

ei emanuelo tolkova li q zakusa vqrno e che sega sa tejki meseci za kurvite no ne e tova nachina

Коментирай

hsjak

преди 8 години

Emiliq moje li Da si tolkova prosta kak moje Da razkrivash pred cqla Bg takiva snimki ..dori tova Da e vqrno izqsni si problemite v sada horata nqma s kakvo Da ti pomognat..tova dokazva shto za jena si chrez deteto si si pravish pr..I tolkova zlepostavqsh bashtata na deteto ti..vinagi si pokazvala lichniq si jivot na pokaz I tova ti e nai golqmata greshka..zatova majete te zarqzvat..jalko za deteto dano Ne e istina..che s takiva roditeli....

Коментирай

...

преди 8 години

Аман, от това-какво ще кажат хората?!!Тя показва наранено дете на една година, ти пишеш, че щяла да злепостави баща му...Ти наред ли си???Нали ревете постояно,че чалга певиците били еди какви си,и сега като показа, че може да има проблем както всеки нормален човек, дайте да я изядем с парцалите, защото видите ли и тя е човек.

Коментирай

hagkz

преди 8 години

Az ne zashtitavam bashtata..tq gei li be go izkara sq I biqch na deca..a tq e sveta voda nedopita a? Tq nqma elementarno vazpitanie..predishnata si svekarva q narichashe veshtica..a tvardi che oshte obicha bashtata na deteto si.koi normalen sebeuvajavasht chovek shte tarpi da mu posqgat..emanuela e takav chovek moje Da te izkara izvan nervi..Provokatorka...I oshte 10 pati Da se omuji akala nqma Da I doide.I hora nedeite Da vqrvate bez dokazatelstva..Da deteto ima naranqvane..no to moje Da e ot vsichko ants e gotova Da smaje Dinev dori I s deteto si..

Коментирай

333

преди 8 години

Слепи ли сте всички или глупави-с просто око се вижда ,че това не е вратле на 1 годишно детенце !!!

Коментирай

ммм

преди 8 години

На всичките жени на Диневи са им подарени по апартамент, кола и месечна издръжка за децата, само за Емануела нищо. Защо ли ми се струва че ще драпа докато не си ги получи...

Коментирай

Emi

преди 8 години

Що все жената е виновна, я се замислете? Щото по-лесно, нали. Тя е слабата страна, та винаги е по-лесно да одумаш и наругаеш една жена, тя винаги ще е в крачка, защото изискванията към нея винаги са повече. Емануела не е цвете, така е, но питам аз, на Динев къде му бяха очите, като не я харесва, що спи с нея? То хубаво, ама като правиш такива неща винаги има риск да сгазиш лука, еми носи си последиците. Не внимават с кого спят, после бият жените си защото били такива или онакива.Ми да сте си държали панталоните закопчани, тая жена да не е играчка. Сега си плащай и се дръж прилично. Щото другите им извънбрачни деца, макар и осигурени, да не решат един ден да го съдят за дялове от наследството, ще види колко ще му остане. Ако не са профукали всичко на хазарт преди това.

Коментирай

Stela

преди 8 години

Аз се питам-ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ МА.Аз ще си видя детето така след като е било при баща си и ще му правя снимки и ще ги поствам.От километри си личи,че целиш нещо и то не е да защитиш детето си патка смотана.На теб трябва да ти го вземат това дете.Как може да си толкова проста се чудя аз и акъла не ми го побира.Коя майка ще постъпи така.Единственото обяснение е,че искаш пари или имоти или нещо материално,но не и да защитиш детето си.Реклама ли си правиш,съжаление ли търсиш аз не знам,но си толкова проста,че аз лично бих те ошамарила куца кранто.Виж си детето маааааа овцооооо....Спи да го снимаш и направи нешо ма пача,че ме ядоса много.То бива да си куха ама ти си жалка,смешна и заслужаваш не шамари ами направо ритници и да ти вземат децата.Жалка продажна курва.За пари виж се какво правиш миндил.Полудях ей......Как не те е срам бе краво недоебана....колко пари искаш ма..аз ще го гледам това невинно детенце..Коч грозен,алчна вещица изтърбушена .....

Коментирай

aloo,zlobo q po-poleka

преди 8 години

Разбира се,че ще го снима МА ! С тези снимки и медицинско трябва а му съдере кожата на тоя.И много ясно,че е в правото си.Да не е спал,като е правил това дете.Сега ще поеме отговорност.Пълно е с мъже путк..и.А ти ако си жена си жалка.Коя майка не иска и няма да се бори за правата на детето си.Дано не ти идва на главата да те шамарят и да ти тероризират детето ,че тогава друга песен ще пееш.И не ми плямпай,че на теб няма да ти се случи.Като ти гледам голямата устяга,точно за т'ва плачеш,мършо!!!!

Коментирай

Тони

преди 8 години

"Щото видите ли и тя е човек" хайде да оставим на страна заучените лафчета и погледнем реално на ситуацията. Тук не е въпроса "Какво ще кажат хората", а че хората няма да и помогнат като и гледат проблемите! Естествено, че ще ревем, че били еди какви си, цял живот Еманиела ни занимавас личния си живот, излагайки го до последната подробност. И тя била човек и тя имала проблеми, естествено, че има, никой не е казал, че като си певица живота ти е песен.Как няма да я изядем с парцалите, като използва детето си, за да злепостави бащата. Болна, болна, психясала. Да ходи да си оправя проблемите, ние не сме и одушници.

Коментирай

xaxaxa

преди 8 години

to emanuela verno e psihqsala i za hapcheta, ama mislq che ti imash po silna nujda ot tqh :D :D :D ebati zlobnoto chudovishte xaxaxaxax

Коментирай

Калина

преди 8 години

Ако трябва да се влияя от думите на Емануела вече смятам Динев за алкохолик, гей и насилник на деца. Ехоо, стадо овце? Емануела е ясна като бял ден, тя хубаво си каза в "Папараци" сега бившите ми могат да се радват. Самата тя осъзнава, че е боклук. Представете си, че детето от невнимание се е ударило? По случайност? Тя хал хабер си няма какво се е случило, но ХОРАТА трябва да знаят първи. Естествено, като те зареже един мъж става най-черния, а Емануела какво го правеше Никола в Къртицата на луда калинка. Я си трай ся.

Коментирай

Емилио много си зле

преди 8 години

Всички знаем, че на Емануела проблема й са жените на Динев. Ако беше тооолкова загрижена за детето, хваща го, вади едно медицинско и в съда! Попечителство, пари каквото иска да иска, но детето да е добре! Тя тръгнала да снима вратленцето и да си пуска снимки в профила с цел да изкара бащата боклук. Ние да не сме съдници, лекари, какво? Толкова е прозрачно всичко при тази, че просто няма на къде повече.

Коментирай

ужас

преди 8 години

Е как няма да има злоба.Това е дете бе,а каква е тая майка.Стига с тези доказателства.Снимките във фейса не важат пред съд..Не злоба а направо бяс ме хваща от такива като тая "майки"

Коментирай

to prawa taka se tyrsqt

преди 8 години

Като цвилиш по фейса,така се търсят права.Не знам той спал ли е,но тя спала ли е като го е правила.Действията и не са нормални.

Коментирай

До Хахахаа

преди 8 години

Пила съм ги ,лягай да спиш :D проблем имам с агресията и не мога да я контролирам като става въпрос за деца ! И кфалификации от типа "чудовище " от фригидни екземпляри като теб не могат да ме обидят :DD

Коментирай

Зле

преди 8 години

Май сляпата си ти хахахаха!БЪРЗО ОЧИЛА за простото ти око хаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.