Вицепрезидентът Илияна Йотова ходи почти без охрана, пазарува свинско и си мъкне торбите

7449
22 Януари 2017, 12:00


Сочни свински ребърца сготви през уикенда на семейството си новоизбраната вицепрезидентка Илияна Йотова. Огнената социалистка купи мръвката в последния си петък като редови гражданин, научи HotArena.

В петъчния късен следобед пред входа на мол „Скай Сити” в столичния кв. „Гео Милев” спря мощно черно „Ауди А8”. Миг по-късно от дясната страна на лимузината пъргаво изскочи мъж на средна възраст и отвори задната врата на едрогабаритна дама. „Леле, вижте я вицепрезидентката Илияна Йотова! Ама тя сама ли си пазарува? Няма ли си хора, които да вършат това вместо нея”, зашушукаха си пушещите край портала на търговския обект.

Пременена в скъпо кожено палто, издигналата се до върховете на властта социалистка бързо-бързо се шмугна в мола, а кавалерът хукна по петите й. „Не ме следвай неотлъчно, нека да не даваме поводи на хората да злословят. Дръж дистанция!”, обърна се към компаньона си доскорошната евродепутатка, докато двамата се спускаха с ескалатора към супермаркет от веригата „Фантастико” на сутеренния етаж. От инструктажа й стана ясно, че мъжът е бодигард на НСО назначен да я пази от посегателства и не дай, Боже, от атентати.

Първия щанд, пред който се чучна новата вицепрезидентка, беше месарският. Социалистката зае място в оформилата се опашка и зачака, оглеждайки асортимента. А когато й дойде редът, посочи на продавачката няколко големи парчета свински ребра. Когато Илияна приключи с пазаруването във „Фантастико”, телохранителят я чакаше до касите.

Той не й пое тежките торби, остави я сама да си ги мъкне. Явно предварително е бил инструктиран да не й помага - да не останат случайно хората с впечатлението, че вицепрезидентката се изживява като господарка, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ММММ ДА
Преди 1 година
0
ЛИЧИ И ЧЕ МАА МРЪВИ И ТО СВИНСКИ, БРАВОООО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени