ВИДЕО! На Алисия хич не й дреме, че Джина Стоева напуска „Ара“ по нейна вина (Виж как й каза ЧАО)

https://hotarena.net/laifstail/video-na-alisiia-hich-ne-i-dreme-che-djina-stoeva-napuska-ara-po-neina-vina HotArena.net
ВИДЕО! На Алисия хич не й дреме, че Джина Стоева напуска „Ара“ по нейна вина (Виж как й каза ЧАО)

Песента „Не давам да си чужда“, която се превърна в ябълката на раздора между двете фолк певици Алисия и Джина Стоева, днес видя бял свят, заедно с видеото към нея, видя HotArena!

 

Напомняме Ви, че парчето е било предвидено за Джина, която дори го е била записала с Тони Стораро. Човекът глас остана в проекта, но

 

Стоева бе заменена с по-оборотната й колежка

 

Късокосата певица с изненада научила, че Алисия вече е изпълнила ролята на дуетна половинка на Стораро и са готови със съвместната песен, на която бившата сървайвърка първа сложила лапи.

 

Вследствие на неприятната за Джина случка, тя решила незабавно да подаде молба за напускане. Отдавна обмисляла това решение, тъй като последния си албум е финансирала изцяло сама, а продуцентът й е обрал лаврите.

 

Днес излезе видеото към песента „Не давам да си чужда“ в изпълнение на Тони Стораро и Алисия. Личи си, че клипът е нискобюджетен, тъй като действието се разиграва кажи-речи в една хотелска стая.

 

Фолк звездата от Вакарел изненадващо сменя само два тоалета – единият от който всъщност е бельо, с което се кълчи на фотьойл, а другият – дълга официална и стилна рокля, отново в черен цвят.

 

Човекът глас Тони Стораро пък е заснет да крачи емоционално в коридор и така до края на клипа.

 

При публикуването на линка във Фейсбук към YouTube, където бе качено парчето, Алисия изтъкна, че е благодарна за прекрасно свършената работа по проекта. Благодари директно и на продуцентите й Ненчо и Виктор Касъмови „за подкрепата“.


С тези си думи оборотната фолк звезда ясно заяви позицията си, че въобще не се впечатлява от оплакванията на Джина Стоева в медиите и обясненията й, че Алисия е проявила подлост.

 

Дори ако трябва да сме честни, непукизмът на бившата половинка на Ники Михайлов, обвит в благодарности, изглежда като едно неказано „Чао!“, отправено към губещата страна – напускащата „Ара Мюзик“ Джина.

 

19 Коментара

123

преди 8 години

6tom vzemate ot facebook stranitsata i ,poglednete teksta koy e napisal? Teksta e napisan ot Alisia,za6to jenata 6te dava pesenta si na druga pevitsa? Omrızna mi zlobata vi...aaa may zaprili4ah na va6ata sponsorka :))))))

Коментирай

1234

преди 8 години

Идеята за дует дойде спонтанно. Срещнахме се с Тони на събитие и приехме насериозно желанието си, защото през годините често сме говорили за дует, но като че ли сега му дойде времето.”, разказва Алисия. „Музиката е дело на младия композитор Радомир Кишев, с когото аз работя не за първи път и тази песен я поръчах за мен, но в последствие Тони я хареса и бяхме убедени, че това е нашата песен. Текстът също се получи от раз.”, допълва хитовата изпълнителка. „Преди повече от 10 години аз взех участие в песента на Алисия – „Няма да те дам”. Там пеех вокалите. И сега, след толкова време, се радвам, че се събрахме отново. Реших да постъпя кавалерски и оставих повечето неща в нейните ръце – и като текст, и като музика, и в клипа. А и тя е много красива жена, нека повече нея да гледат феновете ни, отколкото мен”, шегува се топ-звездата Тони Стораро. Интересен факт е, че малкият Валери също имал думата за текста на песента. Алисия разказва, че обсъжда със сина си много от творческите си идеи и неведнъж малкият й е давал страшно адекватни съвети и мнения. В първоначален вариант трябвало да се пее „Спри да ровиш в сърцето ми”, но първокласникът споделил с майка си, че тази дума „ровиш” му се вижда много страшна и затова фразата била променена на „спри да чупиш ти сърцето ми”. Видеоклипът на „Не давам да си чужда”, чиято премиера бе днес по Фен ТВ, е с интригуващ сюжет и чак накрая се разбира замисълът. Действието се развива в хотелска стая, а кадрите наблягат на емоциите и чувствата на изпълнителите и са режисирани от Александър Моллов. Междувременно Алисия използва случая с премиерния дует, за да поясни за феновете си: „Съжалявам, че излизането на песента е съпътствано от поредния „скандал” около името ми. Ще бъда кратка, точна и ясна: песента „Не давам да си чужда” никога не е била предназначена за никого друг, в това число и за Джина Стоева. Тя е поръчана лично от мен по мои идеи на композитора и той може да го потвърди. Да „крада”, както ме обвиняват в публичното пространство в момента, не е в стила ми, никога не е било и няма да бъде! А на колежката ми Джина Стоева пожелавам само успехи в професионален и личен план!”

Коментирай

1234

преди 8 години

В първоначален вариант трябвало да се пее „Спри да ровиш в сърцето ми”, но първокласникът споделил с майка си, че тази дума „ровиш” му се вижда много страшна и затова фразата била променена на „спри да чупиш ти cърцето ми”. Междувременно Алисия използва случая с премиерния дует, за да поясни за феновете си: „Съжалявам, че излизането на песента е съпътствано от поредния „скандал” около името ми. Ще бъда кратка, точна и ясна: песента „Не давам да си чужда” никога не е била предназначена за никого друг, в това число и за Джина Стоева. Тя е поръчана лично от мен по мои идеи на композитора и той може да го потвърди. Да „крада”, както ме обвиняват в публичното пространство в момента, не е в стила ми, никога не е било и няма да бъде! А на колежката ми Джина Стоева пожелавам само успехи в професионален и личен план!”

Коментирай

200гр.сирене, моля!

преди 8 години

Едно момче от охраната ме попита: "Шефе, откъде я намерихте тая кифла?" В първия момент не усетих за кого говори. Когато каза, че е виждал Алисия да продава салами в техния блок, го накарах да попита един свой съсед как се казва певицата. Съобщих на Пехливанов, че току-що е обядвал с Ася, а не с Алиса от страната на чудесата и видях как лицето му помръкна. - И какво лошо има в това, че е продавала салами? - Няма нищо лошо. Понеже самата Алисия си крие миналото и се прави на Виктория Бекъм, аз й напомням откъде е тръгнала. Иначе няма нищо лошо в "това, че живееше До езерото в "Дружба" и че продаваше колбаси. Трябва да й напомним откъде е тръгнала. Иначе няма нищо лошо в гова, че живееше до езерото в "Дружба" и че продаваше колбаси. - А как приключи тази история? - Завърши в един мотел по пътя за Панчарево. Казва се „Галант". Тя имаше много притеснения да не я разпознаели, но в интерес на истината никой не я разпозна. После отказа да я закараме у тях. След време Алисия търсеше съвети от него. - Какви съвети? - Дали да се хване с Валери Божинов, или не. Може би не й се е струвал достатъчно сериозен, и аз не знам. - И какво и отговори твоят приятел? - Каза й: "Ти луда ли си да се откажеш? Там ти е мястото". Валери е футболист, не е борец от трибуквени групировки, няма да си вземе после подаръците. В смисъл, че футболистите се лъжат най-лесно. Това е всеизвестно.

Коментирай

и 100гр. салам

преди 8 години

. Тя имаше много притеснения да не я разпознаели, но в интерес на истината никой не я разпозна. После отказа да я закараме у тях. След време Алисия търсеше съвети от него. - Какви съвети? - Дали да се хване с Валери Божинов, или не. Може би не й се е струвал достатъчно сериозен, и аз не знам. - И какво и отговори твоят приятел? - Каза й: "Ти луда ли си да се откажеш? Там ти е мястото". Валери е футболист, не е борец от трибуквени групировки, няма да си вземе после подаръците. В смисъл, че футболистите се лъжат най-лесно. Това е всеизвестно.

Коментирай

?

преди 8 години

Какво срамно има в това да продаваш салам??? Не е ли честен труд?? Звездите не се раждат звезди и по-добре каквато и да е работа пред свирки не мислиш ли?? Тихо!

Коментирай

и 2 наденички!

преди 8 години

Че наред със салама си е продава ли шундата. Май не вникна в същественото.

Коментирай

sirene i salam taze svır6i :)))

преди 8 години

men ne me intersuva kakvo e pravila jenata,drazni me tova 4e postoyanno lıjat,6tom krade6 ne6to vsi4ko vzemi,ne samo udobnoto za teb .......tove ne e samo za Alisia a po4ti vsi4ki statiyi vaji...za6to ni mislyat za prosti glupatsi?

Коментирай

?

преди 8 години

И не е необходимо във всяко интервю да казва, че някога е продавала салам! Вървете припомняйте на НЛО от къде е дошла. И че е като един кон без история, само със свирки е известна

Коментирай

?

преди 8 години

az ne vqrvam, zashtoto tq si ima profesiq, ot koqto si izkarva parite i vinagi moje sa ima maj s dobri finansi. Ne sam vniknala, zashtoto ne si mapravih truda da ti izcheta cqlata ptostotiq deto my je bi se e sluchila predi 10 godini.

Коментирай

и

преди 8 години

Вече излезнa информaция,че Николетa придружaвaлa тримa бизнесмени до Монaко,пишaт че зaрaботвa нa чaстно, горкaтa нямa го вече бaнкомaтa Божинов и зaкъсa зa пaри.A вие кaкто винaги игнорирaте новините,които злепостaвят шефкaтa Лозaновa.Сигурно ще нaпишете,че тя е тaм в кaчеството си нa преводaчнa,a не кaто плaтенa жрицa нa любовтa.хихихa Чaкaм достовернaтa ви информaция от сигурни източници,кaкто обикновенно пишете.

Коментирай

?

преди 8 години

А някои хора си продават шундата от 10 години и все още, и дори това, че станаха семейни майки не ги спира.

Коментирай

До капацитетите по всичко!

преди 8 години

Аахахахахах Николет Арена за сетен път се убеждавам, че сте редко тъпи и нагли! Дуетите на Джина и Алисия с Тони Сторара са ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПЕСНИ! Просто дуета с Алисия явно е получил предимство, в което няма нищо лошо, защото тя е актуална и оборотна в момента и не е длъжна да отстъпва, да се дърпа назад и да дава ред на никого, всеки гледа себе си и незнам защо ежедневно ядете г*за на Алисия за щяло и нещяло??????? Плащат ли ви за целта???

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ами браво на Дойчева,че от помощничка в семейния бизнес и от продавачка на салами е успяла да си завърши образованието си,да развие кариера,в скоро време ще е и млада бизнесдама,та хич не е мързелива,и в момента учи и в италиански колеж по изкуства.Какъв е случаят с новата дуетна песен,Алисия много ясно го е казала в страницата си.Джина Стоева,щом вече не работи в Ара мюзик,може да го каже,както тя смята,че е.Гледам,вече започнахте да оплювате Цвети Янева.За други медиите днес публикуват неща,които хората ги говорят от години,вие пак си мълчите.

Коментирай

супер хит

преди 8 години

Мдааааа, едната лапа мухи само дебне кой какво прави, а другата и през оная работа и пак нов хит ;). Та песента е хубава, дори и на някой да не му се харесва това.. текст, музика,всияко е на ниво ..текста подсказва обаче нещо ;)..или по скоро говори много. Алисия отново показа че е номер едно, Кой напуска или не Ара си е негова работа!

Коментирай

hrisi

преди 8 години

Вярвам на Джина, защото никога не се е забърквала в скандал, а на Алисия й стана практика да си присвоява песни на колеги. И се знае, че Виктор и разрешава всичко. Как пък все тя невинната. Този път се погнусих от нея.

Коментирай

ами

преди 8 години

А аз се "погнусявам" от тъпотата ти! Алисия не е присвоявала песен на никого, просто Джина е недостатъчно перспективна и очевидно завистлива.Алисия няма вина, че Джина си е избрала демодиран мазно–чалгарски "стил" и го грачи десетилетия! Не могат да преглътнат интелекта и качествата на Алисия и това си е!

Коментирай

kari

преди 8 години

абсолютно точен коментар

Коментирай

kari

преди 8 години

хахах точно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.