Видими подобрения! Алисия изчисти горната си джука от дефектите (Вижте резултата)

https://hotarena.net/laifstail/vidimi-podobreniia-alisiia-izchisti-gornata-si-djuka-ot-defektite HotArena.net
Видими подобрения! Алисия изчисти горната си джука от дефектите (Вижте резултата)
Стремежът на Алисия към съвършенство е пословичен, като това важи не само за творчеството, но и за външния й вид.

Отскоро звездата се е заела да премахне всички дефекти по себе си и започна от устните – един от кошмарните й комплекси. След няколко неуспешни интервенции с хиалурон, в джуките на певицата се появиха топчета, които я влудяваха и дразнеха.

Както HotArena писа, скоро Алисия претърпя операция, с която реши част от проблема, но не окончателно.
Според близки приятелки, бившата на Божинов е решена да се бори докрай и да отстрани досадните топчета. Както се вижда от снимката, вече е постигала първия успех и горната й устна изглежда както преди.  Вероятно скоро същото ще се случи и с долната устна.

Певицата е известна с манията си по корекциите.Тя е ремонтирала три пъти носа си, два пъти скулите и контура на устните си, слагала силикон в устните, правила си е и лифтинг.

11 Коментара

Оля

преди 7 години

Милата колко е остаряла от мъки да е вземе някой и то богат!!!!

Коментирай

преди 7 години

Otvratitelna e!!!

Коментирай

Beti

преди 7 години

В тоя сайт, ако не е Виетнамската Циганка с нейните модни напъни, ше е Джако 2-ри с пластичните си постижения. Все по-малко и по-малко човек може да прочете нормална новина тук, да не кажа никога!

Коментирай

Бляк

преди 7 години

Абе хотарена, нещо не сте наред. Какво сте захапали Алисия? Всяка трета статия е за нея.

Коментирай

$

преди 7 години

Когато фотошопът не играе картинкана е различна. Тоновете грим не успяват да прикрият белезите, дълбоките бръчки и торбички под очите. Ужасно грозна жена и след стотиците "подобрения" които си е напровила.

Коментирай

Красавица е

преди 7 години

Много е красива, каквито и снимки да споделяте.В действителност е много нежна и красива жена.Много лъчезарна, магнетична и чаровна! Жена с невероятно излъчване и ослепителна усмивка. Харизматична! каквито и корекции да си е правила, красива и талантлива е! Виждал съм я много пъти и не можете с нищо да ме убедите в това, което драскате от този сайт ежедневно. Няма да я направите грозна с вашата злоба и злост, бъдете уверени в това! Тя цъфти с всеки изминат ден и е обичана жена.Спукайте се от злоба!

Коментирай

shopel

преди 7 години

Прилича на 60 годишна. Моля не ни стряскайте повече с необработени нейни снамки!!!! Требва да си леем куршум!

Коментирай

Голям сладур е.Снощи я видях лично....

преди 7 години

Снимките,които пускате тук са все от стоп кадър и все отбрани по знайни причини. Красива е много в действителност. А теб ,като те видим и куршума няма да ни помогне.

Коментирай

супер е

преди 7 години

Това са белези от падания в детинството. Казвала го е.И не са грозни,както и бенките й.Напротив,точно в тях й е чарът й.

Коментирай

chi

преди 7 години

Кроколисия в целия си блясък! Дърта, сбръчкана лисича муцуна.

Коментирай

Грозотияя

преди 7 години

Ауу, не думай! А бръчките около очите и те ли са белези от падания? Ахахаххахаах

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.