ВИДЯХМЕ ГО! Има ли Багата комплекси от размера си?

2997
16 Ноември 2012, 13:50


ММА боецът хвърли поредната си ръкавица на Орлин

Преди няколко вечери Багата се пробва на Орлин – веднъж да го прави „женски гълъб”, втори път да го катурне с бойните си умения. Така и не разбрахме кой е победителят в това мерене на силите, но сега станахме свидетели на нова надпревара между двамата.

 

Дали причината е, че остават часове до финала или друго е в основата този наболял въпрос силно да вълнува Благой.

 

Той сам започна да подхвърля на певеца чий ли инструмент е по-голям, но понеже няма как ВИП-овете да свалят гащите като малки момченца и да лъсне истината, остават само догадките.


Зрителите естествено също започнаха да се вълнуват от темата, забеляза Kliuki.net. По форумите напоследък активно се обсъжда, че може би изцепката на самбиста се дължи на някакви негови комплекси…и според разбирачите по-конкретната причина се крие там долу. Дали? Нима наистина заради това бившият на Златка като гаврътне няколко чашки и се превръща в животно, което налита на хубави синоптички и красавци като Орлин?! Няма как да сме сигурни.

 

Вие сами преценете, дали пакетът на Багата е достатъчно пълен или в Къщата има по-достойни конкуренти в тази класация? Плейметката досега също не ни е осветлила с никакво инфо по темата, а тя често си отваря голямата уста и не обича да премълчава пикантните подробности…Жалко, че вече е навън и едва ли ще има време да се занимава с Багата, който дори да е голямата й любов, вече остава в миналото.

 

Източник:  Kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени