Вихра и Азис задружно продължават да правят четки на Мара! (Не е случайно, ето каква е целта им)

3163
12 Февруари 2015, 17:34


Блогърката Вихра Петрова и фолк певецът Азис не пропускат повод да се помазнят на чалга дивата Мария. Запознати обаче разкриват, че благите комплименти към миньончето всъщност са заради финансовото състояние на съпруга й, узна HotArena!

 

Чалгаджийката непрекъснато е обект на упреци, откакто е с милионерския наследник Християн Гущеров. Обвиняват я, че тя всъщност не е влюбена толкова в него, колкотото в паричните му възможности.

 

Сега пък се оказва, че това е един кръговрат и дали рано, дали късно – започва да й се връща. Светските критици отсъждат, че откакто надяна фамилията Гущерова, всички започнаха да се навъртат около нея.

 

Разбира се не защото си умират тя да им бъде мила и добричка приятелка, а защото могат да облажат покрай възможностите на мъжа й.

 

Например Вихра Петрова, която бе една от малкото, защитили този брак в интернет пространстовото. Сега бившата ТВ водеща се подвизава като писателка и си направи собствен сайт. Днес тя коментира публикация на Азис, който пък рекламираше ресторанта на Мара във Фейсбук, че заведението е толкова изискано, колкото и миньончето.

 

„Да... На Вихра вероятно й се иска Гущерови да си рекламират кръчмата в нейния сайт и да й плащат. Затова не спира да прави четки там, където има пари“, коментират интернет потребители.

 

Азис пък е известен с това, че почти не остана чалга дива или моделка с пари, която да не му е била „най-добрата приятелка“. И той знае къде да се навира. „Всеизвестен факт е, че Мария упорито се опитва да си върне позициите в „Пайнер“ на всяка цена и е готова да пръсне свят пари, за да се осъществи. Азис намаза покрай цялата работа, защото тя пое разходите за две песни с него и клип, сега ще направи същото и за третия им проект. Изгодно му е“, твърди друг коментар.

 

А дали е така?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени