Вихра и Ирина Тенчева си разменят ОБИДИ в мрежата! Коя от двете е права? (Виж бруталните изказвания)

7719
25 Октомври 2014, 12:09


Редакторска плесница

 

Двете жени на Иван Христов – бившата и настоящата, се захапаха за пореден път в мрежата.

 

Екс Отчаяната съпруга Вихра и тв водещата Ирина Тенчева влязоха в словесен дуел по повод скандалите във ВИП Брадър, видя HotArena.net.

 

И този път бившата съпруга и настоящата жена на Опосума се оказаха на различни мнения. Повод за препирните стана враждата между Камелия Воче и семейство Вулеви, които са в истинска война на тема хигиена и домакинстване в Къщата.

 

Вихра и Вулеви срещу всички

 

Виха очевидно е на страната на Вулеви, които не си падат по чистенето и готвенето, а Ирина подкрепя Камелия Воче. Идеален повод за двете жени на Иван да се захапят в мрежата.

 

Изказването на Вихра по въпроса обаче бе доста цинично и дойде в повече дори на феновете й.

 

„Вулева ми става все по-симпатична: „Трио готвачки!“ Хахахахаха! Щяхме да се разбираме с нея :)))))! Както има разлика между хомосексуалист и п*дераст, така има разлика между готвеща дама и готвачка. Второто е диагноза“, написа Вихра в социалната мрежа. (Цензурата със звездичката е от нас! В страницата на Вихра думата не е цензурирана – б.а.)

 

„Вихра, не ти отива да пишеш такива грозни думи! Още по-малко ти отива да обиждаш готвачките, без да се усещаш колко много жени работят това и си изкарват парите като готвачки“, възмутиха се в мрежата.

 

„Вихра, като си представя, че Ви съчувствах и харесвах. Прав е бил Иван да Ви зареже и да заживее с жена професионалист и домакиня! Сринахте ми се в очите“, пише потресен потребител.

 

Ирина за Воче

 

Ирина Тенчева също не закъсня да се изкаже по темата в своята страница.

 

„САМО БЪЛГАРИТЕ ЛИ намират повод да СЕ ПОДИГРАЯТ НА ДРУГИТЕ, ЗА ТОВА ЧЕ МОГАТ да ПРАВЯТ НЕЩО? Една жена обгрижва с домашни кулинарни творби семейството, приятелите си, хората, с които живее (например в телевизионен формат като Биг Брадър). Друга жена отказва да готви... независимо, че има за кого. Никой не я укорява за избора й. Нищо, че е майка. Кулинарката получава похвали. „Неумеещата да посреща гости“ започва да й се подиграва, за това че... другата готви!“, написа деликатно Ирина Тенчева.

 

Разбира се, нито една от двете не осъди директно другата, нито спомена името й, но за всички стана ясно кого визират.

 

А според вас коя от двете е права – Ирина или Вихра? Очакваме мненията ви в коментарите по-долу!

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kuku
преди 3 години
-8
Типични руски непукистки, мърлячки и мързелани са майката и дъщерята. Направо са се тренирали да лазят по нервите на всички, които не са като тях. Направо от екрана се вижда колко са нечистоплътни особено старата чанта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ina
преди 3 години
0
пускаш някакъв статус и всеки си мисли, че е за него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
-3
Коментарът на Ирина е на типичният бг-интернет-потребител. Ти казваш А, те започват с Б. Кога и къде Вихра е написала, че е лошо да се готви или че се присмива на някого за това, че готвел? Тя говори за съвсем друго нещо, а именно за жените, за които чистотата и готвенето са се превърнали в единствено поле за изява и довеждат това до патологично-маниакално състояние с времето, подтиснати и депресирани от факта, че няма къде другаде да блеснат. Макар да не харесвам Вихра, а Ирина да ми е просто безразлична, не мога да не видя, как Ирина се опитва да вкара думи в устата на Вихра, за да има за какво да си спори и напада. Както повтарям отново, правят масово българите из интернет. Все спорят с теб за нещо, което дори не си казал. А кой колко пъти ще си се къпе, си е негово лично решение. Воче падна много долно и много ниско заедно с Кали, обсъждайки хигиената, превръзките на хората и децата им. На Кали не й беше хубаво когато нападаха нея за хигиената, нито на Воче за децата й. Но аз с такъв..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ани
преди 3 години
-3
Езикът на Албена и на майка й е доста остър,бо е факт,че може й да са провокатори,може и да са си такива,но са много по-уравновесени от опонентките си.Не викат,не крешят,а говорят,което изнервя останалите.Пазят самообладание.Людмила може да изглежда чалната,но като се заслушате ще чуете,че много точно определя хората.Още докато гледаше мисията и каза,че Воче ще избухне и то така стана....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени