Вихра: Иване, да затворим тази страница!

4692
21 Февруари 2012, 09:26


Бившата съпруга на Иван Христов, Вихра, го призова двамата да спрат с нападките един към друг в името на добрите отношение. 

 

 

Водещата на "Споделено с Вихра" разпространи специално изявление до медиите.

 

"Съжалявам, че личната история на моето семейство навлезе по такъв болезнен начин във фокуса на общественото внимание. Тази човешка, житейска драма излезе извън рамките на всичко, което съм си представяла, че може да кажат двама души, които са наранени", започва Вихра.

 

"Не бих искала да коментирам нито отношението, нито тежките думи, които чух за себе си в събота. В едно семейство винаги има грешки – не може от това да се правят истории, да се вадят заглавия. В опита да се разобличим взаимно не осъзнахме, че всъщност наранихме най-скъпото и за двама ни - нашето дете.

 

Ава е най-хубавото нещо, което имам в живота си. Вярвам, дори съм сигурна, че и за Иван тя значи същото. Искам само едно – Ава да има щастливо детство и да виждам отново усмивката върху лицето й.

 

Искам да призова Иван да престанем да говорим чрез медиите и да затворим тази страница. Знам, че както присъствието на майката, така и присъствието на бащата са истински важни за едно дете. Иван има своето неизменно място в живота дъщеря ни и никога не би възпрепятствала връзката между тях.

 

Искам нормален живот за Ава, искам да бъдем пълноценни родители. Без омраза помежду си, без обиди и обвинения. Да се държим достойно, защото това е най-вече отговорност към нашето дете. И защото Ава го заслужава", завършва водещата. 

 

По-рано днес пък стана ясно, че Вихра е колабирала. Това се е случило по време на гостуването на опосума в студиото на Мартин Карбовски, където той я срина със земята чрез скандални разкрития.

 
 
Отчаяната съпруга се почувствала изключително зле заради злобните коментари на Христов по неин адрес.
 
 
Веднага след гостуването на Иван в "Директно Крабовски", Вихра била откарана от линейка в частна клиника, разкрива "Всеки ден".
 
 
Спешната помощ повикала майката на водещата, след като дъщеря й буквално колабирала пред телевизора.
 
 
В телевизионен ефир Иван Христов разкри, че Вихра е била любовница с режисьор Милан Кузов, че по новогодишните празници не е била с дъщеря им Ава, а с него в хотел край морето, че й плаща кредитите и колите на лизинг и още, и още...
 
 
Виж още какво каза Иван Христов. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпрос???
преди 6 години
0
Не искам да заемам ничия от коментираните страни, но си зададох няколко въпроса, гледайки предаването, в което взе участие Иван Христов - Нима Вихра не е постъпила по начин, ЕДНАКЪВ на този на Ирина?!? С какво тогава е по-различна тази Вихра?!? Не се ли е замисляла, че както нея са я наранили, така тя наранява друго семейство, друга дъщеря?!? Защо трябва да я оправдаваме в поведението й!? Хайде, жалва се как Иван я изоставил - факт е, че я напусна, а новия й любовник не е ли направил същото с неговата жена и дъщеря! Тя говори за морал, а къде е нейния в случая?! Защо има двоен стандарт на поведение и порядки! Иван поне е честен, а тя дори няма доблестта да признае, че е разделила семейство! Айде, аман от такива "праведни" жени!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
роси
преди 6 години
0
Вихра е засмяна и мила,а Ирина е противна и вечно намусена,недоволна,състарена и занемарена.Ирина е отпусната и вяла като баба,много мързелива и бавна,отегчава с гаден глас. Отделно като жена и майка съм възмутена от Ирина и не искам да срещам такава жена в живота си.Иван е впечатлен от секса с тази флегма,защото му носи нови усещания-Ирина е с богато минало на лека жена и знае как да вкара и задържи в леглото си загубеняк като Иван.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
keti
преди 6 години
0
Възмутителна е Ирина,а палячото Иван не е за коментиране.Той е пример на мъж -путка,подвластен на секса с пропадналата кака Ирина.Вече е загубил човешкия си облик,няма достойнство и собствено мнение-има само полов орган.И двамата Иван и Ирина са синоним на падение,на първичност и силен нагон,който ги прави неразумни и долни,жалки и смешни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
reni
преди 6 години
0
Има ли майка която ще иска детето и да бъде в дома на бившия си съпруг,който живее с любовница и двете нейни деца?Ако Иван наистина иска да е с Ава не е нужно да я представя на Ирина и на децата и.Ирина ще тържествува злорадо и ще одумва детето,а детето ще се чувства неловко,виждайки любимия татко да обръща внимание на чуждата жена и чуждите деца,заради които баща и е напуснал жена си и детето си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
elza
преди 6 години
0
Иван отказва да разбере, че е наранил една жена и е нормално наранената жена да търси и двете - отмъщение и утеха. Пълен егоист! Като толкова обича дъщеря си, ще стяга колана и ще държи оная работа в гащите. Ама жена му му била противна вече. Чукна 30-те и го хвана кризата на средната възраст. Всички женени са залитали и са се влюбвали, но много държат на семействата си и се борят да ги запазят. А той по най-лекото съпротивление, накъдето го води "ветропоказателя" и после се сърди: ама не ми дава детето. Ми няма да ти го дава, ясно вече е показал пред... още всички кой е по-важен за него детето или нагона. Любов - хората на 30 вече са наясно, че любовта е много повече от пеперуди в стомаха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лео
преди 6 години
-5
Нещо май я заболя от истините които каза Иван и иска да се измъкне суха ама е късно,разбрахме те що за парцал си!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
razvod mi dai....
преди 6 години
-1
Kakvo kato Vihra e imala liubovna afera PREDI i SLED razdialata si s Ivan? Da kaje Ivan kolko "dobri maiki" e iz....l PO VREME NA braka si s Vihra!!!! Kakto detsata na Irina sa pri neia , taka i Ava e pri maika si !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
cf
преди 6 години
-10
ей не спирате,да защитавате Вихра?ирина не гледала децата си,а Ава кой я гледа,защо на Нова година е казала,че ще бъде нея,а я е зарязала в Харманли? И какво е това желание на Вихра,Иван да вижда детето само в нейно присъствие???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХА ХА ХА
преди 6 години
-2
НЕЛЕПО в цялата ситуация е, че не може Ирина да продължава да води най-добрата майка. Това е все едно курва да води предаване за девственици...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MONI
преди 6 години
-2
Ирина е отговорна за излагацията на Иван,Ирина ще го провали като продуцент,зашото заради нея ше се срине рейтинга на предаването.Ирина предизвиква отвращение и дори да е най-умната и добра и способна жена никой не я приема така.За Ирина се пише и говори с омраза,презрение,отвращение,ненавист.Няма жена-съпруга ,която оправдава Ирина-разбивачката на семейства,ЛОШАТА МАЙКА,презряната любовница,долната жена. Жалко за Иван,много долно постъпи с изказването си,ясно е че е искал да угоди на змията Ирина,но Иван забрави че има дете,че Вихра е била с него 10 години,че е недостойно за мъж да плюе така злобно-не е кавалерско,не е тактично,не е морално.Иван загуби много,Иван се изложи много,Иван е паднал много ниско заради ИРИНА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени