Вихра крие гадже в Лондон: Влюбена съм!

2309
01 Август 2015, 16:15


След Иван и Ирина, Вихра също откри любовта. Бившата съпруга на Опосума е влюбена, щастлива, но крие новата си любов в Лондон, научи HotArena.


Двойката дори е заминала заедно за английската столица, където да прекара на спокойствие поне няколко седмици. И да се откъсне от семейството си, което доста тежко приема развода й.


„Страдам, че аз съм единствената жена в нашия род, която е разведена. Родителите ми са заедно от толкова много време. Баба и дядо също. Но така ми е било писано”, гледа философски на живота си водещата.

Самата Вихра гледа на раздялата от положителна страна. Не разчита на протекциите на друг, а само на себе си, за да успее напред.

„С течение на времето, ще научиш тънката разлика между това, да крепиш една ръка, и да заробиш една душа, и ще научиш, че да обичаш не значи да се осланяш на някого, и че партньорство не значи сигурност. Ще започнеш да научаваш, че целувките не са договор, нито подаръците са обещания…


Ще научиш, че колкото по-сурово съдиш другите, толкова по-сурово ще те съдят, и накрая ще те осъдят. Ще научиш, че няма значение на колко парчета се е пръснало сърцето ти, светът няма да спре, за да ти даде възможност да се възстановиш. Ще научиш, че човек сам трябва да поддържа собствената си градина и украсява душата си, вместо да чака някой друг да му подари цветя”, обяснявала Вихра.


Затова и днес е по-предпазлива с новата си любов. И не бърза да разкрива подробности около нея.


Чувствам се като принцеса. Това усещане може да го даде само истински мъж”, хвалела се водещата. Преди месеци Вихра сама повдигна завесата на личния си живот, когато намекна, че има ново гадже и е луда по него.


Избра да представи новината по оригинален начин - чрез рубриката си в светски сайт.

„Аз съм Вихра, майка на 10-годишно хлапе на име Ава, журналист, тв водещ и обичана жена от най-страхотния мъж на света. Пътуванията са моята страст, а любимият човек - моето вдъхновение. Журналистиката и телевизията са смисълът на професионалния ми живот”, написа Вихра в представянето си. С това категорично издаде, че вечерите й не са никак самотни, а са посветени на нов човек.


Опарила се от провала на брака си с Иван, чиято публичност съсипа и отношенията им, водещата този път не желае да афишира отношенията с новия си мъж. След напрегнатите периоди на конфронтации между двамата, днес те са спокойни, ако не и приятелски настроени един към друг, пише „Всеки ден“.


Доскоро и самият Иван не знаел, че бившата му има нова връзка. Негови приятели го осведомили, че има отношения с емигрант, а от там тръгна и слуха, че мъжът живее в Лондон, казва се Алекс, а Вихра го вижда по няколко пъти в годината, на собствени разноски, използвайки като претекст ангажиментите си в Англия.


В действителност приятелят на репортерката живее в София, макар и да не делят общ покрив. Но Вихра не бърза да избързва в отношенията си с него, за да не попадне в същия ад, в който се превърна и предишната й връзка.


Двойката често е заедно навън зад границаа, за да избегнат любопитните очи. И се радват на относително спокойствие по този начин.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени